Zlatan fortsætter dommerbrok fra landsholdslejr

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic fortsætter med at tiltrække sig opmærksomhed - også for andet end selve fodboldspillet.

I de seneste uger har han været i centrum efter en række kommentarer om dommere, og efter en ligakamp for Paris Saint-Germain kaldte han sågar Frankrig for "et lorteland".

Ibrahimovic lufter stadig sin utilfredshed, selv om blandt andre Frankrigs premierminister, Manuel Valls, har bedt ham opføre sig ordentligt.

Angriberen er utilfreds over, at han sandsynligvis bliver idømt karantæne for udtalelserne.

- Vi spillere bliver straffet, men dommeren bliver ikke. Det er ikke retfærdigt, når dommeren begår fejlen, siger Ibrahimovic fra den svenske landsholdslejr.

Han understreger dog, at han trods sin lidet flatterende udtalelser om Frankrig er tilfreds med fodboldtilværelsen i landet.

- Jeg trives godt i Frankrig. Jeg havde ikke spillet her så længe og forlænget min kontrakt, hvis jeg ikke kunne lide at være her.

Også på den internationale scene føler Ibrahimovic sig uheldig med dommerpræstationerne.

I 1/8-finalen i Champions League blev han udvist, da PSG slog Chelsea ud på Stamford Bridge. Han skal nu afsone karantæne i den første kvartfinale mod Barcelona.

- Hvis man kigger på situationen, skal jeg jo ikke straffes yderligere for et uretfærdigt rødt kort. Det er ikke acceptabelt, siger Ibrahimovic.

Fredag skal han i aktion for Sverige, der i EM-kvalifikationen møder Moldova.

/ritzau/TT

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip