Zlatan-hattrick sørger for PSG-sejr

09/11/2013

Sverige og Portugal mødes på fredag i den første af to play off-kampe om at komme til VM i Brasilien. Og det bliver et par kampe mellem to af de hotteste angribere i Europa lige nu.

Lørdag eftermiddag scorede portugiseren Cristiano Ronaldo hattrick for Real Madrid, som vandt 5-1 hjemme over Real Sociedad i den bedste spanske fodboldrække.

Og lørdag aften var det Zlatan Ibrahimovic' tur til at hamre tre mål ind for Paris Saint-Germain, som vandt 3-1 hjemme over Nice i den bedste franske fodboldrække.

Zlatan Ibrahimovic scorede til 1-0 fem minutter før pausen på et oplæg af Gregory van Der Wiel.

Svenskeren øgede til 2-0 efter 57 minutter på et straffespark, inden Nice fik reduceret til 1-2 og bragte spænding ind i opgøret igen.

Et kvarter før tid cementerede Zlatan Ibrahimovic sejren med sit tredje mål i kampen. Dermed har Zlatan Ibrahimovic scoret otte ligamål i denne sæson.

PSG fører ligaen med 31 point efter 13 kampe. Lille har 26 point efter 12 kampe.