Zlatan Ibrahimovic har fremtiden på plads

admin

425 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Offentligheden ved endnu ikke, hvor svenskeren Zlatan Ibrahimovic fortsætter efter sommerpausen, men den svenske superstjerne ved det godt selv.

Det antyder han på en pressekonference på Friends Arena i Stockholm.

- Jeg har truffet mit valg. Det gjorde jeg for længe siden, siger Zlatan Ibrahimovic.

Det er kun et spørgsmål om at trykke på en knap, før klubskiftet er en realitet, siger han.

- Jeg sagde for to måneder siden, at der findes konkret interesse fra England, Italien, ja alle lande - også udenfor Europa.

- Der sker ikke noget lige nu. Der sker noget, når jeg vil det. Jeg skal bare trykke på knappen. Der er mange alternativer.

- Det betyder ikke noget for mig, om det kommer på plads inden EM. Jeg kan bare få det til at ske, siger svenskeren.

Han har været sat i forbindelse med Manchester United, og han blev derfor spurgt ind til, hvad han tror, det vil betyde for klubben, hvis José Mourinho som ventet bliver klubbens nye manager.

- Hvis du vil have action, så bringer du Mourinho ind. Hvis du vil vinde noget, så bringer du Mourinho ind. Jeg havde en fantastisk tid med ham, og så må vi se, om vi skal arbejde sammen igen, siger Ibrahimovic.

På spørgsmålet, om han har været i kontakt med Manchester United, svarer han med et grin.

- Vi må se, hvad der sker.

Aktuelt forbereder han sig til sommerens EM-slutrunde sammen med Sveriges landshold.

De seneste fire år har han spillet i Paris Saint-Germain.

Ud over Manchester United oplister det svenske nyhedsbureau TT fire af de øvrige fremtidsscenarier, som Zlatan Ibrahimovic er sat i forbindelse med.

Det første er et skifte til AC Milan i Italien, hvor svenskeren havde en god tid, og som han stadig taler varmt om. Spørgsmålet er blot, om nutidens Milan har nok penge - og kvalitet på holdet - til at lokke Ibrahimovic tilbage.

En anden mulighed skulle være LA Galaxy i MLS i USA. TT nævner, at den store svensker har søgt om arbejdstilladelse i USA.

Den tredje og fjerde mulighed er henholdsvis Kina og Qatar, hvor pengene flyder, og mange store navne har følt sig fristet til at afslutte karrieren.

/ritzau/