Zlatan tvivlsom for Sverige: Vil ikke spille på sprøjte

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic er med i den svenske landsholdslejr, men han er meget tvivlsom til torsdagens hjemmekamp mod Rusland i gruppe G.

Ibrahimovic døjer med en hælskade, der har holdt ham ude af de seneste kampe for klubben Paris Saint-Germain, og kun hvis han er uden smerter torsdag, vil han spille.

Han nægter at spille på en bedøvende sprøjte.

- Nej, bedøvelse kan forværre skaden. Mod Lyon fik jeg en bedøvende sprøjte. Det holdt i 45 minutter, og derefter blev det kaos, siger Ibrahimovic ifølge nyhedsbureauet TT i den svenske landsholdslejr tirsdag.

Den store angriber er uden tvivl Sveriges største stjerne og vigtigste spiller. Men kamp nummer to i en kvalifikationsgruppe frem mod EM er altså ikke verdens vigtigste kamp for en spiller af Zlatan Ibrahimovic' kaliber.

- Havde det været en VM-finale, havde jeg spillet på et ben, men nu er det ikke det værd, hvis jeg risikerer fremtiden. Vi må se på torsdag.

- I stedet for at hvile har jeg gået for hårdt på det. Man skal respektere sin krop og hvile, når den gør rigtig ondt, men det er svært, når man har min mentalitet, siger han.

Sverige åbnede EM-kvalifikationen med 1-1 ude mod Østrig i gruppe G. Rusland åbnede kvalifikationen med en sejr på 4-0 over Liechtenstein.

/ritzau/

 

Dagens Gossip