Zlatan vil strejke efter fransk skatteforslag

24/10/2013 17:46

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Der vil formentlig ikke blive spillet fodbold i en hel weekend i november i de to bedste ligaer i Frankrig, fordi klubberne og spillerne er sure og vil strejke på grund af et nyt skatteforslag, som vil betyde mindre i løn.

Franske myndigheder vil indføre en topskat på 75 procent for alle, som tjener over en million euro (omkring 7,5 millioner kroner).

Det vil med sikkerhed gå ud over en stjerne som den svenske landsholdsangriber Zlatan Ibrahimovic, der til daglig spiller i Paris Saint-Germain, hvor de fleste spillere får en høj løn.

De franske professionelle klubbers forening (UCPF) meddelte torsdag, at der vil blive strejket i den sidste weekend i november - helt præcist fra 29. november til 2. december.

- Det vil blive en weekend uden kampe i slutningen af næste måned, siger præsident i UCPF Jean-Pierre Louvel ifølge nyhedsbureauet Reuters.

En spiller som Zlatan Ibrahimovic, der angiveligt tjener 15 millioner euro (112 millioner kroner) om året i PSG, vil blive hårdt ramt af den nye franske topskat, som endnu ikke er endeligt vedtaget.

/ritzau/