Zlatans krav: Byt Eiffeltårnet ud med en statue af mig, så bliver jeg

Fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovic er ikke just kendt for mådehold og manglende selvtillid.

Det skinnede også igennem, da han efter en kamp tidligere i dag svarede på, hvad der skal ske, når hans kontrakt med den parisiske klub løber ud til sommer. Det skriver Expressen

Zlatan Ibrahimovic har tidligere spillet for Ajax Amsterdam og Juventus, men har i dag kontrakt med den franske klub PSG (Paris Saint-Germain FC), som han scorede hele fire mål for ud af de samlede ni i kampen mellem PSG og Troyes (den endte 9-0).

PSG sikrede sig således sin anden liga titel, og den 35-årige Ibrahimovic er nu på niveau med fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, som ligesom han har scoret 27 ligamål.

På spørgsmålet om, hvad han skal, når kontrakten udløber sagde en selvtillidsspækket Ibrahimovic således:

- Jeg tror ikke, folkene bag denne klub kunne erstatte Eiffeltårnet med en statue af mig, men hvis de gør det, lover jeg, at jeg ikke stopper, ha ha.

Et mere klart svar kom der ikke ud af interviewet. 

Ibrahimovics far er bosnier og mor kroat, men han er opvokset i den socialt belastede Malmø-bydel Rosengården, og har valgt at spille for det svenske landshold. Han har dermed kæmpet sig ud af beton-ghettoen og ind på verdensscenen, hvilket gør ham til lidt af en helt i hjemlandet.

Selv ser han sig som en gud, og er kendt for at understrege sin status, når han udtaler sig offentligt.

Fx da han blev spurgt ind til, om han havde købt en ny Porsche. Der svarede han lettere irriteret “Absolut ikke. Jeg har købt et fly. Det er meget hurtigere”.

Han er også kendt for at sige følgende:

- Jeg griner ofte af, hvor perfekt jeg er.

- Et verdensmesterskab uden mig, er ikke værd at se (sagt, da Sverige blev slået af Portugal ved play-off-kampene i kvalifikationen til VM i Brasilien i 2014).

- Hvad er den perfekte gave til kvinden, der har alt?: “Ingenting, hun har allerede Zlatan”.

Amen. 

Følg Dagens Sport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip