Kriminelle udlændinge skal udvises – ellers er det bare lappeløsninger

Regeringen har fremlagt et udspil om tryghed og sikkerhed i Danmark. I udspillet er bl.a. øget overvågning og grænsekontrol mod Sverige. I Nye Borgerlige vil vi gerne rose regeringen for at anerkende, at årtiers fejlslagen udlændingepolitik har smadret vores frie og trygge samfund.

Af Mette Thiesen, Nye Borgerlige - Opinion er politiske debatindlæg

Fra Anker Jørgensens åbne arme i 70’erne, over Poul Schlüters skadelige udlændingelov i 80’erne og til Poul Nyrup Rasmussens naivitet i 90’erne. Under Anders Fogh Rasmussen i 00’erne gik udviklingen af svenske tilstande langsommere, men i 10’erne under Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen gik der hul på Danmark. Der er nu minimum 493.468 ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark. En femdobling på 30 år. Det er helt ekstremt.

Selvom regeringen nu sætter ind med bedre redskaber til opklaring af kriminalitet og bedre kontrol af vores grænse mod Sverige, er det langtfra nok. Mette Frederiksen mangler at sætte fingeren på det væsentligste problem. Den øgede kontrol og overvågning er nødt til at blive fulgt op af hårdere straffe for at begå kriminalitet og konsekvent udvisning af kriminelle udlændinge efter første dom. Hvis det ikke sker, hjælper det ikke, og så vil øget overvågning og grænsekontrol mod Sverige kun være lappeløsninger.

Banderne og de kriminelle lader sig ikke skræmme af regeringens tiltag. De vil fortsætte deres afstumpede adfærd. Vi ved, at knap hver tredje bandemedlem er udlænding. Mange af de indsatte i fængslerne er gengangere, hvilket fremgår af tal fra politiet og Danmark Statistik. Det burde være indlysende for enhver, at konsekvent udvisning af udlændinge og længere straffe til danskere, der dømmes for kriminalitet, vil reducere banderne muligheder betragteligt. Det er sund fornuft og ren logik. 

Udvisning af kriminelle udlændinge kræver IKKE udtrædelse af internationale konventioner

Nye Borgerlige har siden partiets start gjort det klart, at det er nødvendigt at udvise kriminelle udlændinge efter første dom, hvis udlændingepolitikken skal løses fra bunden, og vi skal bevare vores frie og trygge land. Lars Løkke Rasmussen brugte meget af 2019-valgkampen på at udskamme os i Nye Borgerlige. Med ekstremt mange partikroner i ryggen fortalte han usandheder om, at Nye Borgerlige vil melde Danmark ud af verdenssamfundet. Vi havde langtfra samme maskinkraft som Lars Løkke Rasmussen og Venstre, så vi kunne ikke svare højt nok igen. Sandheden er, at vi ikke behøver at melde os ud af verdenssamfundet eller udtræde af internationale konventioner for at udvise udlændinge, der dømmes for kriminalitet.

I Nye Borgerlige sætter vi danskernes frihed og sikkerhed først. Regeringens nye tiltag viser positive takter. Det er dog heller ikke svært at gøre det bedre end Lars Løkke Rasmussen, der lod migranter vandre på vores motorveje – direkte ind i vores boligområder, daginstitutioner og skoler. I Nye Borgerlige håber vi, at Mette Frederiksen vil bakke regeringens sikkerhedspakke op med mere konsekvens, så det ikke bare ender som flere lappeløsninger.

 

 

Dagens Gossip