Hun kommer kød i en brødform - men se nu, hvad hun hælder i hullet

Foto: Youtube

Når inspirationen til aftenens gastronomiske indslag halter, så findes der her et trick, der vil få hele familien til at gøre store øjne ved middagsbordet.

Det er ikke altid lige nemt at stå for familiens daglige aftensmad, når man kigger i supermarkedets køledisk og føler sig uinspireret.

Men faktisk kan du nemt trylle en meget imponerende og klassiske ret i form af et farsbrød frem. Det er nemt, billigt og lækkert.

Læs også

Supermarkedsansat med bøn om kunders ulækre vane: Stop det venligst

Den kendte klassiker har måske fået et havblakket ry de seneste år, da kombination af bagt fars, bacon og brun sauce ikke falder i alles smag.

Men farsbrødet fortjener et comeback, for det kan faktisk laves, så det tager kegler - og kan omvende selv de største madører til et nyt syn på farsbrødet.

Du skal blot bruge en brødform, der spiller en central rolle i opskriften. 

Herefter fylder du formen med 700 gram fars, som er blandet op med rasp, et stort løg i tern, 2 fed hvidløg, der er hakket fint, og en pakke god bacon. 

Og så kommer det nye: En pakke flødeost, 100 gram god, fed ost (for eksempel gouda) og tre æg. 

Efter at du har puttet farsen i formen, så laver du et stort hul som på billedet, som du fylder med flødeost og lægger et par gode skiver fedt ost på toppen. Til sidst slår du tre æg ud over osten, og så skal hele herligheden i ovnen. 

Efter bagetiden venter der sig en overraskelse inde i den klassiske ret, der nok skal tage kegler. 

Se opskriften i videoen herunder.

Hvis du er mere til krydret eller stærk mad, så skal du gribe længere ind i krydderiskabet. Disse tre krydderier har nemlig en skjult og overraskende sundhedseffekt. 

Læs også

22-årig ung mor gik til lægen med blå mærker - Ugen efter var hun død

 

 

Dagens Gossip