Kvinder deler den 'nemmeste' måde at lave spejlæg: Kræver ikke engang en palet

24/02/2023 18:30

Nicolai Busekist

Opskrifter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
De fleste tror, at der kun findes én måde at lave et spejlæg på, men det er ikke tilfældet. Med denne metode behøver du ikke engang at bruge en palet.

Mest læste i dag

Mange laver æg til morgenmad, og i mange tilfælde falder valget på spejlæg. Selvom du tror, at der kun er én måde at gøre dette på, er det faktisk ikke tilfældet.

En kvinde har nemlig delt den 'nemmeste' måde at stege et spejlæg på, og du behøver ikke engang at bruge en palet til formålet.

Brooke Bockbrader har delt sin metode på det sociale medie TikTok, hvor den er gået viralt. Siden hun delte sin video, er den blevet delt i massevis og derfor fået mere end 3,3 millioner visninger.

Det skriver Mirror.

Brookes metode er meget nem at bruge, da hun blot starter med at sprøjte olie på panden, hvorefter hun slår et æg ud på den. For at give ægget lidt ekstra smag, krydrer hun det med lidt salt og peber.

Ved hjælp af et grydelåg hælder hun en smule koldt vand ned i panden, hvorefter hun lægger låget over ægget, så det kan stege under låget.

Kort tid efter er ægget færdig med at stege, hvorefter det er muligt for hende at glide spejlægget direkte af panden og over på en tallerken.

"At lave æg er så meget mindre stressende nu, og jeg har ikke engang brug for en palet," har hun skrevet som tekst til sin video.

I videoen siger en stemme: "Vis mig et trick, som du tilfældigvis så en dag, og som nu er blevet en fast del af dit liv - jeg starter."

Efter at have delt sin video, er den blevet bombarderet med kommentarer, og i skrivende stund har mere end 800 kommenteret videoen.

"Dampede æg. Det er den nemmeste måde at klare det på," skrev en.

"Min far har lavet sådan nogle æg hele mit liv. Hvordan har I lige lært det nu?" lød det fra en anden.

"Jeg havde ingen idé. Jeg er så skuffet over, at jeg først finder ud af det her nu. Jeg ville have lavet spejlæg meget oftere," skrev en tredje.

"Du behøver ikke at tilføje vand. Bare læg låget over ægget," fortsatte en fjerde.