Dansk Folkeparti med nyt forslag: Send hele familien hjem hvis børnene laver kriminalitet

Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix

Dansk Folkeparti kommer med et nyt forslag, der skal gøre det muligt at sende hele indvandrerfamilier hjem.

Dansk Folkepartis retsordfører og gruppeformand, Peter Skaarup fortæller i dag, at Dansk Folkeparti i dag har et forslag til Folketinget.

Forslaget går i al sin enkelthed ud på, at en hel indvandrerfamilie skal sendes hjem, hvis et barn i familien begår alvorlig kriminalitet.

Læs også

Det er slut: DR-par går fra hinanden

Det er nemlig Peter Skaarups opfattelse, at indvandrerfamilier tager for lidt ansvar for deres børns handlinger. Det fortæller han i sit opslag.

“Indvandrerfamilier tager alt for lidt ansvar for deres børns handlinger!” lyder det fra politikeren, der fortsætter:

“Derfor har Dansk Folkeparti et forslag i Folketinget i dag om at sende hele indvandrerfamilier hjem, hvis deres børn begår alvorlig kriminalitet. Det er KUN i orden, at vi siger fra overfor indvandrerfamilier, hvis børn begår kriminalitet. De har intet at gøre her, hvis de ikke kan tage ansvar.” skriver Peter Skaarup, inden han opfordrer sine følgere til at dele og like hans opslag, hvis de er enige.

Du kan se opslaget fra Peter Skaarup herunder, hvor han fortæller om det forslag, Dansk Folkeparti vil fremstille for folketinget.

Hvad mener du om forslaget fra Dansk Folkeparti? Er det fair, at en hel familie skal sendes hjem, fordi en af familiens børn laver kriminalitet?

Læs også

Mette Frederiksen melder klart ud: “Jeg er ikke enig”