Folketingspolitiker med bredside til Mette Frederiksen: Hun er forbandet uambitiøs på Danmarks vegne

Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen har den seneste tid valgt at bruge sin Facebook-side til at vise danskerne, at hun er en helt almindelig dansker, der elsker håndbold, makrelmadder og leverpostej. Danskerne er tilsyneladende vilde med disse opslag, men kollegerne på Christiansborg kan ikke altid finde den samme entusiasme.

Således kom den liberale politiker, Ole Birk Olesen, i går med en bredside til Statsministeren.

Læs også

Ny politisk trend: Hæse jubel-politikere håber på folkelig opbakning

"Hvorfor, kære medborgere, hopper I på Mette Frederiksens spin om, at hun er et godt menneske og en god statsminister for Danmark, blot fordi hun viser jer et billede af sin makrelmad og en video, hvor hun jubler over dansk sejr i håndbold, mens hun samtidig ulovligt udrydder minkerhvervet i Danmark og derved påfører det danske samfund en regning på 19 mia. kr," skriver Ole Birk Olesen i sit opslag, der på nuværende tidspunkt er liket mere end fire tusinde gange og delt næsten 1.000 gange.

Det er dog ikke alle i kommentatorsporet, der er vilde med Ole Birk Olesens angreb på Statsministeren. Mange mener, at politikerens opslag er et udtryk for misundelse, og at han nu ikke kan synke lavere.

"Mens hun lyver om, at hendes nedlukning af samfundet er et resultat af anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, og mens hun ansætter partikammerater i stillinger, som er forbeholdt neutrale embedsmænd, og mens hun går til valg på at ville mindske fattigdom, men så gør alle indkomstgrupper fattigere med sin politik, og mens hun siger, at Arne skal have Arne-pension, for ellers må han slide, selvom han har sin efterløn, og mens hun tager penge fra kommuner, fordi de ikke har socialdemokratiske borgmestre, og giver pengene til andre kommuner, fordi de har socialdemokratiske borgmestre, og mens hun tvangslukker private daginstitutioner og sociale tilbud, fordi de ikke er offentlige, og mens hun i det hele taget ikke rigtigt gør noget for, at Danmark ved næste folketingsvalg har mere økonomisk overskud og mere plads til, at borgerne kan leve de liv, de helst vil leve, fordi hun påstår, at det Danmark, vi kender, er bedre end det Danmark, vi kan få, hvis vi er villige til at lave ting om, som ikke fungerer godt nok i dag?" fortsætter Ole Birk Olesen, der tidligere samme dag havde været ude med en klar støtte til en Rigsretssag mod Statsministeren.

Læs også

Liberal Alliance: Lad Mette Frederiksen gå direkte til Rigsretten

Den tidligere ejer af netmediet 180grader, har ikke meget til overs overfor Mette Frederiksens iscenesættelse på Facebook, og fostår således ikke, at danskerne er ved at falde ned af stolen i ren begejstring, når Statsministeren viser sine hverdagssysler.

"Mette Frederiksen skriver, at nogen vil kritisere hende for at spise makrel på sit rugbrød, men intet menneske noget sted i denne verden vil kritisere hende for det. Hvad vi vil kritisere hende for er, at hun er så forbandet uambitiøs på Danmarks vegne, at hun synes, at en statsminister, som spiser makrel og ser håndbold, er nok, mens hun burde fortælle, hvordan hun vil aflevere et bedre Danmark end det, hun overtog tilbage i juni 2019,"

Dermed mener Ole Birk Olesen, at vi som danskere bør forlange mere end makrelmadder og håndboldjubel. Opfordringen går derfor på, at Facebook-danskerne skal stoppe med at like de opslag, der ikke har nogen politisk substans og udelukkende handler om selviscenesættelsen. Sådan slutter Ole Birk Olesen i hvert fald af:

"Kære medborgere, forlang det af jeres statsminister og hold så op med at like hendes selviscenesættelse på Facebook. Hun tror jo for pokker, at det er det eneste, I forventer af hende!"

Læs også

Gjorde grin med Mette Frederiksen: Nu er hun havnet i modvind

 

 

 

 

Dagens Gossip