Gjorde grin med Mette Frederiksen: Nu er hun havnet i modvind

Foto: Shutterstock.com

Politiker revses for at have gjort grin med Mette Frederiksen, ved at lægge en jubelvideo på Twitter, der til forveksling mindede meget om statsministerens.

Det er de færreste ledende folketingspolitikere, der ikke har lagt enten et billede eller en video på de sociale medier, hvor de hædrer de danske håndholdherrer for deres sejr Spanien. 

En af dem, der har lagt en video på de sociale medier, er Venstres politiske ordfører, Sophie Løhde. I hendes video ser man hende juble ekstatisk, efter de danske håndboldherrer havde sikret sig en finaleplads ved VM i Egypten. Det skriver Ekstra Bladet

"Jeg er SÅ hæs. Nervepirrende håndboldkamp. Men Danmark vandt. Vi er videre. Og SÅ heldigt at der lige var foto på," skriver Sophie Løhde til sin video, hvilket efterfølges af en indforstået blinke-smiley. 

Klippet minder i både stil og opsætning meget om statsminister Mette Frederiksens Instagram-video, som hun lagde op efter Danmarks kvartfinale mod Egypten, som blev afgjort i straffekastkonkurrence efter to gange forlænget spilletid. 

Klippet blev optaget af en af Mette Frederiksens familiemedlemmer, og er efterfølgende blevet parodieret af Sophie Løhde. Det er dog ikke alle, der finder det lige morsomt. 

"Niveauet i dansk politik for tiden er... svært at finde en passende grimasse til," skriver tv-værten Mette Cornelius til videoen. 

Også fodboldspiller Simon Skou Jakobsen har reageret på videoen. Han valget at give nyt liv til et gyldent Mads Holger-citat om Venstres evne til at lade sig henrykke. 

"Bondepartiet Venstre står og klapper som mongoler til en Shubidua-koncert," skrev Simon Skou Jakobsen på Twitter, hvilket han fulgte op med en pegefinger rettet mod videoen. 

Ydermere er der flere brugere på Twitter, der sågar mener, at der er tale om mobning af statsministeren. En bruger har blandt andet skrevet, at vedkommende vil gemme opslaget til næste gang børnene har emne om mobning og latterliggørelse på SoMe. 

Den politiske ordfører har dog ikke ladet sig påvirke synderligt af kritikken. Derimod tager hun den med ophøjet ro: 

"Beklager at humor kan forekomme," lød det fra Sophie Løhde. 

 

Dagens Gossip