Mette Frederiksen i bommert: Glemte at slukke mikrofonen

Foto: Shutterstock

Statsminister Mette Frederiksen havde glemt at få slukket sin mikrofon, inden hun kom med en frustreret kommentar.

Ønsker man at mumle noget for sig selv, når man har en mikrofon stående på bordet foran sig, er det en god idé at kontrollere, om den er slukket.

Læs også

TV2-profil i dyb sorg

Det glemte statsminister Mette Frederiksen at gøre under en spørgetime i Folketinget tirsdag. Derfor endte et frustreret udbrud fra statsministeren med at blive delt med hele salen.

Det skriver B.T.

Efter et svar til Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt, var det Torsten Fejl fra Alternativets tur til at indtage talerstolen, hvilket tilsyneladende ikke var noget, som Mette Frederiksen så frem til.

I hvert fald endte hun med at få sendt en frustreret kommentar i retning af Torsten Gejl, selvom den alt at dømme blot var tiltænkt hende selv.

"Nå, nu kommer den med borgerlønnen også," lød det fra Mette Frederiksen i et ubegejstret tonefald, da Torsten Gejl var på vej op mod talerstolen.

Meget kunne tyde på, at det var dialogen med Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt, som lå forud for, at Torben Gejl gik mod talerstolen, der gjorde, at Mette Frederiksen var blevet en kende indigneret.

Dialogen handlede om, hvordan man bedst kunne sikre et mindre belastende arbejdsliv for seniorer, og i denne forbindelse foreslog Messerschmidt en mindre arbejdsbyrde og sænkelse af pensionsalderen.

Det var dog ikke noget, som Mette Frederiksen var klar til at støtte op omkring, da hun ikke mener, at det vil være muligt at nå i mål med at styrke sundheds- og sociale ydelser, hvis danskerne begynder at arbejde mindre.

Efter dialogen med Da Morten Messerschmidt, var turen kommet til Torben Gejl, der er politisk ordfører for Alternativet, som er kendt for at ville have en 30-timers arbejdsuge og borgerløn til alle.

Læs også

Smart app gør det muligt: I morgen kan du se, om du får penge tilbage i Skat

Netop dette fik statsministeren til at komme med sit udbrud, men det viste sig, at Torben Gejl ikke ville tale om borgerløn eller en kortere arbejdsuge. Derimod ville han tale om klimaet.

 

Dagens Gossip