Mette Frederiksen melder ud: Vil hjælpe økonomisk trængte danskere

Foto: Shutterstock

Statsminister Mette Frederiksen har meldt ud, at et af regeringens kommende fokuspunkter, er hjælp til økonomisk trængte familier.

Mette Frederiksen ved tilsyneladende godt, at der er mange danske familier, der har svært ved at få pengene til at række som følge af stigende priser og inflation.

Læs også

Mange penge at spare: Her kan du få billig benzin

Hidtil har der ikke været meget hjælp at hente fra regeringens side, men det kan der potentielt blive lavet om på i nærmeste fremtid.

I et nyt opslag på Facebook, skriver den danske statsminister nemlig, at regeringens arbejde i den kommende tid kommer til at handle om den danske økonomi.

Mere konkret, så kommer det til at handle om, hvordan man i Danmark bedst håndterer inflationen samt 'på ansvarlig vis', at hjælpe dem, der er blevet hårdt ramt økonomisk.

"I regeringen er vi i gang med at forberede de kommende politiske initiativer. Og der er som altid meget at tage fat på. Jeg og hele ministerholdet kommer til at fortælle meget mere om vores ideer hen ad vejen, men her lidt om nogle af prioriteterne. Det vigtigste i den kommende tid er dansk økonomi," skriver hun, og fortsætter:

"Først og fremmest hvordan vi bedst håndterer inflationen. Selvom jeg er glad for, at vi har fået opbakning til en målrettet hjælp til bl.a. mange pensionister, så ved jeg også, at mange familier fortsat rammes hårdt. I denne tid med høj inflation handler det om på ansvarlig vis at hjælpe de mennesker, som har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen – velvidende, at vi ikke kan holde alle skadefri."

Mette Frederiksen skriver desuden, at den økonomiske politik også kommer til at handle om flere reformer, hvor et af fokuspunkterne er at sikre 'bedre rammer for bl.a. psykiatrien'.

"Økonomisk politik handler også om flere reformer og om hvordan, vi sikrer, at der bliver bedre rammer for bl.a. psykiatrien, som står meget højt på vores dagsorden. Det skylder vi både patienter, psykisk sårbare, pårørende og medarbejdere. Og lige netop medarbejderne i vores velfærdssamfund er og bliver en af de vigtigste ressourcer," skriver Mette Frederiksen.

Læs også

Ryanairs ufine trick: 'Truede' passagerer der havde fået refunderet penge

Statsministeren skriver også, at det ikke blot vil være inflationen, der skal håndteres. Regeringen vil ligeledes have fokus på, at der er mange arbejdsgivere, der mangler arbejdskraft.

 

Dagens Gossip