Nu er der godt nyt fra Mette Frederiksen

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Statsministeren kommer torsdag formiddag med godt nyt til danskerne.

Forhandlinger om at få genåbnet Danmark er i fulde gang, og modsat de mange tidligere forsøg, så tyder det på, at forhandlingerne går rigtig godt.

Tidligere har der været splid, og partier der forlod forhandlingerne, men skal man tro statsminister Mette Frederiksen, så er hun meget optimistisk. Ifølge hende går forhandlingerne nemlig godt.

Læs også

Tusindvis skifter navn til Laks - Årsagen er bizar

“Som I ved, er regeringen sammen med Folketingets partier i fuld gang med at sikre en langsigtet genåbning af Danmark. Jeg oplever, at viljen til at tage ansvar er stor. Det tegner godt,” lyder det fra statsministeren ifølge B.T.

Men på trods af en optimistisk statsminister og gode forhandlinger, så maner Mette Frederiksen stadig til besindighed, da der ikke skal åbnes for meget op på en gang.

Danskerne er derfor nødt til at forholde sig tålmodige.

“Men jeg bliver samtidig nødt til at gentage, hvad jeg også har sagt i andre sammenhænge. Pas nu på, at utålmodigheden ikke får så meget fat i os, at vi risikerer at sætte alt det, vi har vundet, over styr,” fortæller Mette Frederiksen til samme medie.

I takt med at Mette Frederiksen melder positivt ud, er der også godt nyt fra erhvervsminister Simon Kollerup. Han fortæller nemlig, at der netop nu bliver beregnet på, om det kan lade sig gøre at åbne for storcentre igen på en forsvarlig måde.

“Derfor har vi bedt de relevante sundhedsmyndigheder om at lave beregninger for den smittemæssige betydning af en genåbning af stormagasiner og storcentre,” fortæller ministeren til Finans.dk.

Senere i dag mødes partilederne til fortsatte forhandlinger om en langsigtet genåbning af Danmark.

Læs også

Regeringen indkalder til pressemøde