Pape langer ud: Intet er helligt for Mette Frederiksen

Foto: Shutterstock

Statsministerkandidat Søren Pape Poulsen langer ud efter statsminister Mette Frederiksen, som han bl.a. beskylder for at lyve.

Valgkampen er ikke officielt startet, men det har ikke forhindret De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, i at annoncere, at han stiller op som statsministerkandidat.

Læs også

Klamme fund hos Lagkagehuset: Idømt stor bøde

Og nu har det også fået Søren Pape Poulsen til at gå i offensiven. Han har nemlig langet ud efter nuværende statsminister Mette Frederiksen, som han blandt andet beskylder for at lyve.

Ifølge Ritzau skete dette forud for De Konservatives landsråd, der bliver afholdt lørdag i København.

Her udtalte han blandt andet, at man hos De Konservative har en forventning om, at vi går ind i en 'hård og barsk' valgkamp. Og herefter retter han de tunge skyts mod Mette Frederiksen og Socialdemokratiet.

"Vi skal være klar, hver gang socialdemokraterne siger noget. For det at holde sig til sandheden, føler de sig ikke forpligtet af," sagde han forud for lørdagens landsmøde ifølge Ritzau.

Derudover sender han også en stikpille i retning af statsminister Mette Frederiksen. Han mener nemlig, at der ikke er noget, der er helligt for den danske statsminister.

"Der er intet, der er helligt for Mette Frederiksen, så længe hun kan blive siddende i Statsministeriet. Det er det, jeg forbereder mig på. Hun kan finde på hvad som helst," lød det også fra Søren Pape Poulsen.

Denne udtalelse var en henvisning til den seneste debat mellem Søren Pape Poulsen, Jakob Ellemann-Jensen og Mette Frederiksen, hvor sidstnævnte udtalte, at Papes 2030-plan vil betyde 39.000 færre offentligt ansatte i 2030.

Det har fået Søren Pape Poulsen til at rase. Den konservative statsministerkandidat mener nemlig, at Socialdemokratiet har fremført 'usandheder' om hans politik.

Læs også

Slut med vacciner: Nu kommer vidunder midlet

Netop dette har fået ham til at udtale, at han mener, at statsminister Mette Frederiksen kan finde på hvad som helst, hvis blot det kan holde hende i statsministeriet.

 

Dagens Gossip