Sikandar Siddique har stor bøn til danskerne

Foto: Steen Brogaard

Politiker Sikandar Siddique har en stor bøn til danskerne. Det har han åbnet op omkring i et opslag på sin Facebook-profil.

Sikandar Siddique beder om din hjælp. Han fortæller, at statsminister Mette Frederiksen kan udskrive hvert øjeblik, det skal være. Beslutter hun sig for at gøre dette, vil det ikke være muligt at stemme på Sikandar Siddique eller hans parti Frie Grønne. 

Læs også

Peter Ingemann: Intet er så smukt som kærlighed mand og mand imellem

Det vil selvfølgelig også betyde, at Frie Grønne ikke længere vil være repræsenteret i Folketinget.  

Årsagen til dette er, at partiet endnu ikke er godkendt som et opstillingsberettiget parti. For at blive dette, kræver det, at man indsamler 20.000 underskrevne vælgererklæringer. Indtil videre er det lykkedes Frie Grønne at indsamle 7.000 stk., hvorfor de fortsat mangler 13.000 stk. 

I sit opslag skriver Sikandar Siddique, at han ofte møder folk på gaden, der fortæller, at de stemmer på ham. Han oplever dog, at mange af dem ikke har givet Frie Grønne en vælgererklæring, eftersom flere af dem ikke ved, hvad det er. 

Får partiet ikke indsamlet 20.000 godkendte vælgererklæringer vil hverken Sikandar Siddique eller Frie Grønne få mulighed for at stille op til Folketingsvalget. 

"Det vil næsten ikke være til at bære, for jeg er sikker på, at rigtig mange støtter vores kamp for et mangfoldigt og antiracistisk Danmark, hvor der er lige muligheder for alle. Vores kamp for et klimaansvarligt Danmark, der passer på naturen og giver en sund og rask planet videre til vores børn og børnebørn," skriver Sikandar Siddique i sit opslag i relation til dette. 

Politikeren håber derfor at kunne overbevise nogen af sine 7.000 følgere på Facebook om at få deres venner og familiemedlemmer til at underskrive en vælgererklæring. 

Han skriver, at de rigtig gerne vil have en chance for at stille op til det kommende Folketingsvalg. Derudover understreger han, at de vil gøre alt, hvad de kan, for at bevise vælgerne om, at de skal have deres stemme.

Læs også

Land i stor sorg: Dronningen er død

"Min bøn er bare, at du giver mig og Frie Grønne chancen for at bevise vores værd," skriver Sikandar Siddique, hvorefter han beder hans følgere om at dele Facebook-opslaget med deres venner, bekendte og familiemedlemmer. 

 

Dagens Gossip