Skuffet Ole Wedel: - Mange har sagt, at de ville stemme på mig

Valgets barske virkelighed har ramt Ole Wedel fra Dansk Folkeparti lige i ansigtet.

Tv-fænomenet, der er kendt fra tv-programmerne "Fra Thailand til Thy" og "48 timer - Købt fri til kærlighed", hvor han finder kærligheden i Thailand, har fået en lussing af vælgerne i hjemkommunen Halsnæs i Nordsjælland.

DF'eren med passion for thaikvinder og tog er skuffet over, hvor få der har stemt på ham.

- Jeg havde forventet ca. 100 stemmer, men fik kun 49. Mange har sagt, de ville stemme på mig, så det troede jeg var stemningen, men flere har så ikke gjort det alligevel, siger han til TV2.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ole Widel sad ellers oppe til kl. 01.30 i nat i den lokale sportshal for at følge optællingen.

Men når det er sagt, var valget ikke kun dårligt for Ole Wedel, som de fleste nok bedst husker for det særprægede grin - som lyder noget ala wehehaaa.

For som Dagens.dk også skrev tidligere i dag, blev han valgt ind i Halsnæs byråd for Dansk Folkeparti, hvilket partiets spidskandidat, Walter G. Christophersen, har bekræftet.

LÆS OGSÅ: I byrådet: Thai-glade Ole Wedel charmer Halsnæs

Manden med det uforglemmelige grin har flere mærkesager, som han gerne vil fokusere på under sin kommende periode i byrådet.

- Alle borgere skal have tryghed og arbejde. Det skal blive rart at være i kommunen igen. Vi skal have bedre vedligehold på veje og gøre en indsats for at få folk i job igen. Og så skal asylcentret i Auderødlejren lukkes, siger Ole Wedel til TV2.

Ole Wedel er på 12. år gift med sin thailandske kone, Tuc, som han hentede til Danmark. Dette forhold er i fokus i flere tv-reportager og dokumentarer om Ole Wedel.  

GENSE OLE WEDEL HER:

 

Dagens Gossip