6 grunde til at New York er et besøg værd

Der er mange fede storbyer i verden, som hver især har noget unikt at byde på. New York er en af dem. Hvert år tager over 30.000 danskere over Atlanten, hvoraf halvdelen af de rejsende lægger vejen forbi den anerkendt storby, New York.

Det er der mange grunde til, og i denne artikel vi bringe dig 5 årsager til, at du skal besøge New York. 

Det ekstraordinære Broadwayshows

Når man skal til New York kan man ikke komme udenom at se de mange plakater, kæmpe køer og lyden af festlighed, når der skal optrædes på Broadway. Broadwayshows er det ultimative sted at se kvalitetsmusicals fra alle de kendte film og superstjerner. Du kan både se Løvernes Konge, Dancing Queen og Michael Jackson. Alle de dygtigste artister er samlet på Broadway, og derfor er det altid en fornøjelse at være tilskuer til disse shows.

Shop billigt og kompromisløst

Mange vil betragte dette punkt, som den største fordel ved at besøge New York, og det er, at man kan shoppe en helt masse kvalitetstøj til en meget billig pris. I New York findes der så mange gader og stræder, hvor du kan finde et stort og dybt udvalg, som du kan tilføje til din garderobe. I USA forhandler de nogle helt andre mærker end vi gør herhjemme i Danmark, og desuden har du rigtig skarpe tilbud, og du kan derfor gøre dig nogle meget fordelagtige køb i New York.

Billig kaffe – og mad

Tøjet er ikke det eneste, som er billigt, det er kaffen og maden nemlig også. Starbucks kæden er placeret på næsten et hvert gadehjørne, og du har derfor altid mulighed for at tage en kaffe-to-go med på farten. Maden i New York er også væsentligt billigere end den er i København, og de har et meget større takeaway-udvalg end i Danmark.

Et grønt afbræk fra skyskraberne

Inde blandt New Yorks skyskraberne finder du en smuk og idyllisk naturpark kaldet Central Park. Parken indeholder et kæmpe dyreliv og en masse smuk natur. Det kan være superhyggeligt at sidde på en bænk og observere de mange hunde og mennesker, som navigerer rundt i parken. Det er især et godt afbræk fra de meget proppede gader og heftige shopping ture, da det kan være rigtig rart med en lille pause fra storbyen.

En legendarisk basketballkamp

Sport i USA er ikke kun om at blive underholdt og se til under selve kampen. Der er en helt anden stemning, hvor der selv i pauserne er helt tryk på. Basketball er det næst mest populære i USA efter Amerikansk Fodbold, og det kan derfor være sjovt at komme ind til kampen og opleve den legendariske stemning. 

Historiske seværdigheder

New York byder ikke kun på shopping, mad og underholdning, den har også et stort udvalg af historiske seværdigheder at tilbyde. Frihedsgudinden er et godt eksempel på en verdenskendt seværdighed, som du kan finde i New York. Du kan enten vælge at se frihedsgudinden på afstand, men du har også mulighed for at komme helt op i toppen af Frihedsgudinden. Empire State Building er også en seværdighed mange mennesker ønsker at opleve. Denne bygning var i hele 23 år verdens højeste, hvilket gør at man kan få et helt fantastisk syn over hele storbyen.

Hvis du er interesseret i New York som feriedestination, kan du få mange flere gode råd om din ferie til New York (og mange andre destinationer) på Rejsekris.dk.

 

Dagens Gossip