Fremtiden nærmer sig: Adskillige atomreaktorer skal holde enormt flyvende hotel i luften

Foto: YouTube / Hashem Al Ghaili

5.000 mennesker skal efter planen kunne bo på et flyvende hotel, som takket være atomkraft aldrig behøves lande.

Hashem Al-Ghaili, som er molekylær biolog og videospilsudvikler, har designet et såkaldt 'Sky Cruise', som er en fusion mellem et fly og et hotel. 

Helt konkret skal konceptet fungere som et slags flyvende krydstogtskib, hvor 5.000 gæster skal kunne bo, spise, bade og leve. 

Læs også

Skulle til babyscanning med sin kæreste: Så kom arbejdet med en chokerende besked

Det skriver Ladbible

Ombord på det enorme fly, som skal styres af kunstig intelligens og derfor ikke have nogle piloter, skal der udover hotelværelser til 5.000 gæster også være restauranter, pools, træningscentre, teatre, butikker og meget andet, men alligevel bliver det ifølge manden bag aldrig nødvendigt at lande. 

Al-Ghaili, som kalder projektet for "fremtidens transport," har således forklaret, at 20 små atomkraftværker ombord på flyet skal drive motorerne, så det aldrig bliver nødvendigt at lande for at tanke. 

Ligeledes skal reperationer udføres, mens flyet er i luften, og passagerer skal transporteres til og fra flyet ved hjælp af mindre fly, som lander på jorden.

Foto: YouTube / Hashem Al Ghaili

Ifølge idemanden vil flyet for eksempel være den "perfekte bryllupslokation," men der er også et hav af andre muligheder i ideen, som der dog ikke er blevet sat en dato på endnu. 

En demonstration af flyet er blevet delt på YouTube. Se det herunder (Artiklen fortsætter under videoen):

I kommentarfeltet har flere påpeget, at Al-Ghailis ide måske ikke er så god, som han selv synes.

"God ide at putte atomreaktorer i noget, som kunne gå i stykker og falde ned fra himlen," har én for eksempel skrevet på ironisk vis. 

En anden har desuden skrevet: "Jeg føler, at det er her, at alle de rige kommer til at gemme sig under apokalypsen, mens de bare flyver rundt over resten af verden, mens alle andre kæmper mod hinanden i ægte 'Mad Max'-stil."

Læs også

Donerede fem millioner kroner til Ukraine: Du gætter aldrig, hvordan de har tjent dem

 

 

 

 

 

Dagens Gossip