Træn fodbold med vikingerne fra Island

FIFA World Cup nærmer sig, og udover at Danmark kvalificerede sig i sidste splitsekund, gjorde vores nordligt beliggende naboer det også. Icelandair hædrer de islandske spillere og gør det muligt at komme i øjenkontakt med dem.

Icelandair lancerer nemlig 'Team Iceland Stopover': Fodboldinspirerede aktiviteter af 90 minutter arrangeret af det islandske landshold - gratis for alle transatlantiske passagerer, der rejser med flyselskabet. Aktiviteterne, der blev lanceret for et par dage siden, er tilgængelige indtil slutningen af juni og omfatter alt fra træning med fodboldspillerne til afslapning i islandske geotermiske bade.

Aktiviteterne er naturligt nok skabt for at promovere Island og deres fodboldlandshold, som til sommer deltager i FIFA World Cup. Men det lyder også til, at det kan blive reelt sjovt at deltage i. Via aktiviteterne får selskabets passagerer indsigt i spillernes liv og den islandske fodboldhistorie.

'Team Iceland Stopover' inkluderer: 

  • Support som en islænding: Anførerne Aron Gunnarsson og Sara Björk Gunnarsdóttir har sørget for, at heldige fans kan opleve en kamp live med enten det islandske herre- eller damelandshold. Her kan de på stadion lære at støtte deres hold med ægte islandsk passion.
  • Slap af som en pro: Oplev islandsk afslapning med midtbanespiller Birkir Bjarnason. Han inviterer passagererne til et af sine yndlings geotermiske områder ved Laugarvatn Fontana, hvor de rejsende kan nyde de geotermiske bade, sauna og en svømmetur i søen.
  • Træn på islandsk manér: Den kvindelige fodboldstjerne Dagný Brynjarsdóttir tager de rejsende med på en træningssession udenfor fitnesscenteret. Deltagerne kommer til at træne i det fri og vil samtidig have udsigt til noget af Islands smukke natur.
  • Familiefodbold: Mange islandske fodboldspillere startede deres karriere på 'The Breidablik Academy'. En af disse stjerner er Premier League-spilleren Jóhann Berg, og unge rejsende kan træde i hans fodspor med 90 minutters træning på akademiet.
  • Goal in One: Gylfi Sigurðsson, der er midtbanespiller i Everton FC, er også en talentfuld golfspiller. Denne aktivitet tilbyder, at rejsende kan spille golf på en af Sigurðssons yndlingsgolfbaner og få værdifuld hjælp fra golfklubbens pro.

Oplevelserne i 'Team Iceland Stopover' vil være tilgængelige for transatlantiske passagerer på Icelandair fra maj til slutningen af juni 2018. Læs mere og book en rejse med Icelandair på: www.icelandair.com/flights/stopover/team-iceland/

 

Dagens Gossip