Vueling Arlines nægtede uberettiget 76-årige Theodor flyrefundering

Sponsoreret indhold

76-årige Theodor Ingstrup og hans familie fik aflyst deres rejseplaner til Barcelona i begyndelsen af 2020 på grund af Covid-19. Efter et forgæves forsøg på at få den refundering han havde ret til af sine flybilletter, kontaktede Theodor Dansk Rejsehjælp. Med deres hjælp fik han en refundering på ca. 11.000 kr., hvilket han ikke selv havde lykkedes med. 

Kom aldrig frem til brylluppet

Som mange andre rejsende fik 76-årige Theodor Ingstrup fra Aalborg aflyst sine rejseplaner,  da Covid-19 meldte sin ankomst i begyndelsen af 2020. Theodor og familien skulle have været til bryllup i Barcelona, men flyselskabet Vueling aflyste rejsen, og de kom derfor aldrig afsted. Ingen rejse, ingen Spanien og intet bryllup for Theodor og familien.

Foruden at gå glip af oplevelsen, virkede rejsen indledningsvist også til få økonomiske konsekvenser for Theodor Ingstrup. De ca. 11.000 kr., der var brugt på flybilletterne hos Vueling Airlines, ville flyselskabet i første omgang ikke refundere. Mange danskere oplever det samme som Theodor Ingstrup under coronakrisen, og har svært ved at få refunderet de ubrugte flybilletter fra de aflyste rejser.

Theodor tager kampen op

Som en naturlig reaktion forsøger Theodor Ingstrup først at kontakte Vueling Airlines selv, i håb om at få sine penge tilbage. Flyselskabet afviser her Theodors anmodning uden videre begrundelse. Han får i stedet tilbudt sin refundering i en virtuel rabatkupon, som skulle bruges hos Vueling inden for et bestemt antal måneder. I tvivl om sine rettigheder står 76-årige Theodor nu i en kamp med lange udsigter til refusion. Fast besluttet på at få sine penge igen retter Theodor Ingstrup derfor henvendelse til Dansk Rejsehjælp, som har specialiseret sig i at hjælpe rejsende med deres rettigheder vedrørende refusion og kompensation fra fly- og rejseselskaber.

 

Den helt rigtige partner

Med deres specialiserede juridiske indsigt i flypassagerers rettigheder var grundlæggeren af Dansk Rejsehjælp Jacob Nygaard og resten af teamet nemlig langt bedre stillet til at tage kampen op med Vueling Airlines. Derfor lykkedes det også, som det gør i størstedelen af deres sager, Dansk Rejsehjælp at få flyselskabet til at udbetale de ca. 11.000 kr. i refundering, som Theodor Ingstrup og familien havde ret til.

”Jeg er overbevist om, at jeg aldrig havde fået mine penge tilbage uden hjælp fra Dansk Rejsehjælp” sagde 76-årige Theodor Ingstrup efter forløbet. 

 

Hurtig hjælp til alle

Dansk Rejsehjælps arbejde med at tage hånd om rejsendes rettigheder i det europæiske luftrum fortsætter ufortrødent. På deres hjemmeside kan du hurtigt og uforpligtende finde ud af om du, ligesom Theodor, har ret til at få refunderet din aflyste rejse.

 

Dagens Gossip