Brøndbyprofil kigger frem: FCK vil mærke vores pres

Brøndby var på en særdeles vanskelig opgave torsdag aften, da 0-3 mod Panathinaikos skulle vendes til en samlet sejr.

Det lykkedes ikke for Brøndby, der i det andet playoff-opgør om at nå gruppespillet i Europa League spillede 1-1 hjemme mod grækerne.

Dermed gik billetten til gruppespillet til Panathinaikos, men skuffelsen var dog til at overskue hos Brøndbys Frederik Holst.

- Det var fint. Første halvleg var fremragende. Vi kom ud og viste, at vi ville det her og troede på det lille mirakel. Havde vi haft lidt mere held i sprøjten, havde vi måske scoret et til. Det var godt kæmpet af gutterne, og vi kan godt være tilfredse.

- Det var en professionel indsats og en god mentalitet. Vi ville gerne ud at vinde den her kamp. Vi vidste godt, det ville blive svært at vinde 3-0 og 4-0. Det er trist nu, men alt i alt er det fint, siger Frederik Holst til Brøndbys hjemmeside.

Efter 7-0-sejren i Alka Superligaen mod AGF i seneste runde ligger Brøndby på førstepladsen i ligaen foran FC København, som venter i lokalopgøret søndag i Brøndby.

Begge hold har 14 point, men Brøndby har en bedre målscore, og der venter et vaskeægte topopgør, når arvefjenderne mødes.

Hos Brøndby er troen på at skabe et godt resultat større end længe.

- Det er perfekt med FC København. De havde også en varm kamp nede på Cypern. Det er en fin mulighed for at rejse os. Det bliver en fed kamp, og vi glæder os helt vildt.

- Vi står godt (i forhold til at møde FCK, red.). Jeg tror ikke, vi har stået bedre i mange år. Det bliver et derby med knald på, men jeg tror, vi kan bruge vores aggressive spil og vores genpres til at presse dem langt tilbage, og nogle af deres kreative spillere kommer til at mærke vores pres, siger Frederik Holst.

/ritzau/

 

Dagens Gossip