Celtic-boss roser spillernes mentalitet efter avancement

Det skotske mesterhold Celtic var millimeter fra at sætte en sikker føring over styr, da holdet tirsdag tabte 0-2 ude mod israelske Hapoel Beer Sheva.

Skotterne kan dog glæde sig over, at holdet alligevel er videre til Champions League. Celtic vandt første kamp på hjemmebane med 5-2.

Celtics manager, Brendan Rodgers, havde inden kampen udtalt, at meget skulle gå galt, hvis Celtic skulle miste pladsen i det fine selskab.

Men Hapoel Beer Sheva dominerede kampen igennem mod de vaklende skotter, der i anden halvleg måtte kæmpe for hver en bold.

- Det var nok de længste 90 minutter, jeg har oplevet som træner, siger Brendan Rodgers efter kampen ifølge nyhedsbureauet dpa.

Mål af Ben Sahar og Ovidiu Hoban betød, at israelerne med mere end 40 minutter tilbage kun skulle bruge et mål mere for at slå skotterne ud.

Brendan Rodgers mener da også, at sejren var fortjent.

- Jeg synes, at Beer Sheva spillede fantastisk. De havde tydeligvis intet at miste. Men jeg må også ønske mine spillere tillykke med alt det gode arbejde, de har udført. Vi har i opstarten arbejdet med den type mentalitet, som vi viste. I dag handlede det om at stå imod, siger den nordirske Celtic-manager.

- Det var en fantastisk præstation fra spillerne, når man tænker på, hvordan det er glippet før (at komme i Champions League, red.). Jeg er utrolig stolt af dem, siger Rodgers.

Danske Erik Sviatchenko kom på banen efter 65 minutter, og han havde derfor en aktie i, at Celtic nåede videre til Champions Leagues gruppespil for første gang siden sæsonen 2013-2014.

Den danske forsvarsspiller var tydeligvis også glad for avancementet. På Twitter udsendte han en række festlige og glade smileyer efter kampen i Israel.

/ritzau/

 

Dagens Gossip