Derfor holdt komiker sin kærestes graviditet skjult

I sidste uge afslørede den 30-årige komiker Elias Ehlers på sin Instagram-konto, at han havde fået et lille barn.

"Fucking Glad"-komikeren har ellers gået stille med dørene om sin kærestes graviditet. Faktisk havde han på ingen måde givet udtryk for, at der var en lille Ehlers på vej til verden.

- Jamen jeg vidste sgu da heller ikke noget, skrev den nybagte far som kommentar på sit Instagram-opslag, hvor en fan havde spurgt, hvorfor han ikke havde fortalt, at han skulle være far.

Men komikeren afslører nu, at det var en reaktion på, at han ikke følte, at det kom alle ved, at hans kæreste var gravid.

- Det var for sjov. Det var fordi, jeg synes, det var pudsigt, at nogen havde spurgt, hvorfor jeg ikke havde sagt noget. Den undrede mig, hvad det egentlig ragede dem, siger "Helt Perfekt"-komikeren.

Men da han endelig stod med den lille pige i armene, kunne han alligevel ikke dy sig for at dele med verden, at han nu var en stolt far.

- Da jeg havde fået hende, fik jeg lige pludselig brug for, at folk forholdte sig til det på en eller anden måde. Det var rigtig rart, siger Elias Ehlers.

Komikerens Instagram-konto er ellers i høj grad domineret af særligt hans ene kat, Uffe. Elias Ehlers er overrasket på både Uffes og hans anden kats reaktion på det lille menneskebarn.

- Jeg troede, de ville være vilde med hende, men de er helt ligeglade. De kigger lidt, og så går de igen, fortæller den langhårede komiker, der også afslører, at hans datter hedder Viola.

Ellers er der fred og idyl hjemme ved den lille familie, der nu tæller fem - Elias Ehlers og hans kæreste, to katte og en lille baby.

Se Elias Ehlers billede af sin datter her: https://www.instagram.com/p/BJi1QWaj3l3/?taken-by=eliasehlers

/ritzau/FOKUS

 

 

Dagens Gossip