Gratis pølser og øl skabte trafikkaos i Vejle

Trafikken gik lørdag ved middagstid næsten helt i stå i krydset mellem Solkilde Allé og Horsensvej i Vejle. Proppen i færdslen var så stor, at politiet gik ind i sagen.

Sagen skulle dog i sidste ende vise sig at få et noget overraskende udfald.

- Vi troede først, at der måske var noget galt med lysreguleringen i krydset, så den har vi haft nogen ude at kigge på. Men det viste sig, at den fungerede, som den skulle, siger Kenn Midtgaard, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Politiet har dog nu fundet frem til årsagen, som viser sig at være en smule løjerlig. En del af grunden skyldes, at forretningerne har været lukket et par dage, og at mange bruger påskelørdag til at få købt stort ind.

- Der er rigtig mange mennesker i Bilka, som ligger derude, og på den anden side af krydset ligger Bauhaus, hvor der er gratis pølser til børnene og øl til de voksne, og det har fået rigtig mange til at tage derud, fortæller Kenn Midtgaard.

Uheldigvis for de mange trafikanter i området ligger Bilka og Bauhaus sådan i forhold til hinanden, at trafikken til de to varehuse danner propper.

- Men der er ikke noget galt. Det handler om øl og pølser. Trafikken glider, men det går langsomt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip