Helsingørmotorvejen er også lukket tirsdag

Helsingørmotorvejen forventes ikke åbnet til tirsdag morgen, oplyser Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet arbejder fortsat mandag aften på at få ryddet op på Helsingørmotorvejen efter det delvise brostyrt lørdag aften. Men det forventes ikke, at vejen når at blive ryddet til myldretidstrafikken nordfra tirsdag morgen tidlig.

Ulykkesstedet blev frigivet af politiet søndag eftermiddag, og siden har Vejdirektoratet og deres entreprenører arbejdet i døgndrift med mange maskiner på at få vejen ryddet og gjort klar til trafikanterne igen.

- Jeg vil gerne beklage de gener, som lukningen af motorvejen medfører for de mange pendlere i Nordsjælland, siger anlægschef Erik Stoklund Larsen, Vejdirektoratet.

- Vi arbejder på højtryk for at få ryddet Helsingørmotorvejen, men vi kan formentlig ikke åbne vejen i tide til, at morgentrafikken tirsdag kan afvikles normalt.

- Vi ved godt, at vejen har stor betydning for bilisterne i Nordsjælland, og derfor sætter vi alle kræfter ind på at blive færdige hurtigst muligt.

Bliver Helsingørmotorvejen ikke klar til morgentrafikken, gælder de samme omkørselsruter som tidligere udmeldt af Vejdirektoratet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip