Kent Nielsen tror på videre avancement

AaB fik ikke det bedste udgangspunkt, da holdet onsdag måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Apoel i Champions Leagues playoff-runde. Alligevel er AaB’s cheftræner, Kent Nielsen, fortrøstningsfuld forud for returopgøret.

- Jeg er ved godt mod, og jeg tror på, at vi kan vende det på udebane. Apoel har et godt udgangspunkt, men jeg vil vurdere, at vi har 45 procents chance for at gå videre, siger AaB-træneren.

Kent Nielsen var skuffet over resultatet, men til gengæld meget tilfreds med holdets spil igennem hele kampen.

- Vi spillede bedre, end jeg havde turde håbe på. Vi var meget dominerende, og skabte rigtig mange muligheder, hvilket overraskede mig en smule.

- Det er ærgerligt, vi ikke er effektive nok, men omvendt er det stærkt, at vi holder Apoel væk fra mange chancer, siger Kent Nielsen.

AaB har ingen superligakamp i weekenden og har derfor gode muligheder for at forberede sig forud for det vigtige returopgør.

- Vi er meget glade for, at vi får ekstra dage til at forberede os. Vi skal se en del dvd'er de næste par dage og træne i weekenden, inden vi flyver til Cypern på mandag, siger AaB-træneren.

En af hjemmeholdets bedste Patrick Kristensen var frustreret over, at AaB måtte nøjes med uafgjort. De burde have vundet stort, mener han.

- Vi spillede rigtig godt i dag, og det var tæt på at være helt perfekt. Vi burde have sendt Apoel hjem med en ordentlig sæk, men i stedet spillede vi 1-1. Det er skuffende, siger Patrick Kristensen.

Nicolaj Thomsen scorede AaB's mål, men burde have lavet endnu et, da Rasmus Würtz lobbede en perfekt bold ned bag Apoels forsvar.

- Jeg ved godt, at jeg burde have scoret. Det er en kæmpe chance, som jeg vil tænke på hele natten, siger Thomsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip