Fyr forlangte åbent forhold med kæresten - det kom han til at fortryde voldsomt

En bruger på Reddit har i den grad sat gang i debatten med fortællingen om sit kuldsejlede forhold.

Sex med en masse andre kvinder end lige kæresten. Det var, hvad en fyr - navn, alder og nationalitet ukendt - ønskede sig mere end noget andet. Derfor præsenterede han idéen om et åbent forhold til sin kæreste, som han beskriver som værende sød og omsorgsfuld - men ikke ligefrem fysisk attraktiv.

Kæresten blev knust. Men fyren slog fast, at det var et ultimatum. Og til sidst sagde hun modvilligt ja.

SE OGSÅ: Helt simpelt - sådan giver du kæresten en sprøjteorgasme

Men det blev begyndelsen på en rejse, den sexhungrende fyr ikke havde set komme. Det hele stammer fra et indlæg på Reddit, hvor han græder snot over sin beslutning og det ultimative krav til kæresten, som han gennemgående nedgør i sin tekst for måden, hun ser ud på.

Indlægget er gengivet og fortolket på bloggen Jezebel. Og her lægger skribenten ikke fingre imellem i sin kritik af manden, som hun betegner som ynkelig.

Fyren skriver i sit indlæg på Reddit, at han fik idéen til et åbent forhold, da han - for sjov - oprettede en profil på sexdating-siden Fetlife.com. Pludselig fik han opmærksomhed fra andre kvinder. Kvinder, som han betegner som lækrere end sin kæreste.

Han fortalte derpå sin kæreste, at han ikke følte sig tilfredsstillet. Hun græd. Men han sagde til hende, at han ville slå op med hende, hvis hun ikke accepterede et åbent forhold.

Hun sagde ja, selvom hun forinden havde givet udtryk for, at hun værdsatte monogami. Men så tog situationen en drejning...

Fyren beskriver videre i sit indlæg, hvordan kæresten også oprettede en profil på Fetlife.com. Og det blev begyndelsen på et sandt helvede.

SE OGSÅ: 'Gennemsigtig' badedragt viser mere end nogen anden

- Der er mænd konstant over hende, hendes profil og de billeder, hun har lagt op. Jeg ved med sikkerhed, at hun har været på en masse dates. Både med mennesker på siden og uden for siden. Og jeg ved også, at hun har været intim med mange af dem. Jeg ser hele tiden kommentarer til hendes billeder, hvor der står vulgære ting som: 'Gud, jeg savner min mund omkring dine smukke bryster' fra andre mænd, som jeg ved, hun har været på dates med, skriver han i tydelig jalouise.

Det åbne forhold har imidlertid ikke været nogen succes for fyren bag indlægget. De mange dates udebliver, og det går ham på.

Og så får han endnu en oplevelse, der ryster ham. Det giver anledning til flere nedladende kommentarer om kæresten.

- Sidste fredag aften tog jeg ud for at handle sent, og på hovedvejen ser jeg min kæreste stå uden for en pub med en fyr. De holder i hænder og kysser. Han var høj og muskuløs, og hans arme var dækket med tatoveringer (jeg ved, min kæreste kan lide den slags). Jeg føler mig skidt tilpas. Min kæreste ser mig og afbryder med det samme kysseriet og kommer smilende over til mig. Hun krammer mig, kysser mig, og så kommer fyren over og introducerer sig selv. Det var akavet, men min kæreste lagde ikke engang mærke til det, skriver han videre.

Men det stopper ikke her. Nu beskriver fyren videre, hvordan den tatoverede fyr igen kommer hen til ham. Denne gang, mens kæresten er på toilettet.

SE OGSÅ: Dette ville sygeplejersker gerne fortælle dig - de må bare ikke

- Du er en meget bedre fyr end mig. Hvis jeg havde en kvinde som hende, ville jeg ikke lade andre røre hende, citerer han den muskuløse fyr.

Og så hældes der endnu mere galde ud over for kæresten.

- Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke har nogen idé om, hvorfor en fyr som ham er interesseret i min kæreste og ikke en lækker pige. Jeg havde ikke regnet med, at min kæreste ville få så meget opmærksomhed, og det får mig til at føle mig skidt tilpas. Jeg indser nu, at hvis det ikke er denne fyr, så er der bare en anden, der rager på min kæreste, skriver han i indlægget.

Indlægget kommenteres, deles og likes flittigt på Facebook. Og skribenten på Jezebel.com skriver, at det må være tydeligt for enhver, at fyren blot udnytter sin kæreste for smil og god morgenmad, selvom han ikke engang finder hende attraktiv.

Til gengæld kan han ikke kapere, at der rent faktisk er andre mænd, der finder hende top-lækker som den, hun er. Andre mænd, der er interesseret i hele pakken og ikke bare vil udnytte hendes godhed. 

Skribenten mener ydermere at vide, at forholdet gik i stykker blot en uge efter, indlægget blev skrevet på Reddit. Og, at kvinden nu vil give forholdet til den muskuløse mand med tatoveringerne en chance.

 

 

 

Dagens Gossip