Hvad er en pris på en gaspejs?

Foto: Shutterstock

Prisen kan variere meget.

Hvad er en pris på en gaspejs? 

En pris på en gaspejs varierer rigtig meget og afhænger af en bunke af parametre, og det er derfor svært at give en helt konkret gaspejs pris på din kommende pejs. Men lad os først starte kort med at sætte et par ord på, hvad en gaspejs er.

 

En gaspejs er i første omgang en brændeovn eller pejs, som er forsynet med gas, som driver varmen og funktionen i pejsen. Denne gas erstatter den normale brænde, som benyttes i traditionelle brændeovne. Det der gør en gaspejs smart, er dens effektivitet til at tænde op, da dette sker på få sekunder og kan ofte gøres fra en App, alt efter udbyderen. 

 

En gaspejs pris afhænger først og fremmest af hvilken forhandler du benytter dig af. Vi har godt kendskab til Luksus Gaspejs, som er dygtige til at vejlede i netop din gaspejs pris, da de skræddersyer den helt rette løsning for dig, dine ønsker og din bolig.

 

En pris afhænger derudover også af den model du vælger, de materialer og farver, som du har forelsket dig i og derfor udvælger. Men vi anbefaler altid, at du kontakter en fagkyndig, som kan give dig et tilbud på din specifikke pris, beregnet ud fra dine omstændigheder.

 

Men uanset din gaspejs pris og udvalgte model, så er du sikret en luksuriøs atmosfære og et originalt indspark til din indretning, som du aldrig vil fortryde. 

 

Hvordan vurderer man en gaspejs pris?

Prisen på din kommende gasbrændeovn vurderes efter ovenstående parametrer, men der er også en del andet som skal vurderes med i ligningen. Din gaspejs pris vurderes også ud fra hvordan din monteres skal foretages, om det er en pejseindsats, en hjørne gaspejs, udendørs eller indendørs gaspejs og mange flere typer.

 

Hos Luksus Gaspejs afhænger din gaspejs pris netop at monteringen og installationen, og hvor meget du ønsker at være en del af processen fra A-Z. De kan tage dig med under armen i alt fra designfasen til montering og opbygningen. 

 

Du skal dog altid være opmærksom på, at det kræver en autoriseret vvs-installatør som netop er certificeret i gas og montering af gaspejse. Du må derfor aldrig selv begive dig ud i installationen af selve gassen og brændeovnen. 

 

Man vurderer ligeledes pris udfra, hvordan dine omstændigheder er, om den bliver monteret i en eksisterende skorsten og ikke skal have tilføjet dobbelt aftræk. Det er dog på ingen måde umuligt at installere din gaspejs hvorend du ønsker. 

 

Med en gaspejs kan du nemlig placere den, hvor du ønsker i din indretning. Det eneste den kræver er det dobbelte udtræk, som både tilføre ilt og slipper restgasser ud af din gaspejs eller gasbrændeovn. Du har derfor med en gaspejs et hav af muligheder og luksus købt til en god pris.