Sådan kan du komme billigt på ferie

Foto: Shutterstock

Som mange andre danskere vil du sikkert gerne ud og rejse til sommer, men den dyre varmeregning og de stadig dyrere indkøbsture tvinger mange til at spare på netop rejser. Dog kan man ved at finde de rigtige feriesteder spare en masse, og derfor stadig have råd til at finansiere den familierejse eller kærestetur man så gerne vil på.

Derfor vil der i denne artikel være nogle forslag til steder i Europa der er til at betale.
 

Sofia - hovedstaden i Bulgarien

Hovedstaden i Bulgarien, Sofia er et godt alternativ hvis du ønsker varmt vejr, flot natur og hverdag der er til at betale. 

Sofia kan byde på flotte vandreture med både restauranter og hostels langs mange af deres større vandrestier.

Hvis du er mere til strandferien, kan Sofia byde på idylliske strande der ligger ud til det sorte hav, og med temperaturer helt op mod 30°.

Hvis ikke du allerede er solgt, så kan et billigt måltid koste ned til omkring 50 kr. og for kun 12 kr. kan du få en kold øl.

Brașov - Rumænien

Rumænien er et andet land der i stil med Bulgarien har dejlig varme temperaturer og er fyldt med flot natur og bevarede slotte. 

Hvis du bor i byen Brașov, bor du blot 30 km fra Draculas slot, der med indgangspriser helt ned til 45 kr. bestemt er et besøg hver.

Rumænien kan også byde på Karpaterne som er en bjergkæde, hvor der er massere af vildt liv.

Valencia - Spanien

Og hvis du som mange andre gerne vil opleve spanien, men ikke gider betale overpriser for at se barcelona, så skal du helt sikkert overveje en tur til Valencia. 

Valencia minder meget om barcelona i form af deres travle byliv og deres gamle flotte kirker og monumenter. Forskellen er bare at du i Valencia kan besøge de gamle kirker og monumenter til en langt billigere pris end i andre storbyer i Spanien.

Hvis du er til det kulinariske er dette stedet for dig. Valencia er den by hvor paellaen blev opfundet, og derfor specialiserer de sig også i denne ret. Og den kan  koste helt ned til 50 kr. hvis du finder det rigtige sted.

Sådan kan du finansiere din ferie

Men hvis det stadig kniber med at finde plads i økonomien til en rejse, kan et forbrugslån være en god ide. Der findes mange forskellige sider hvor du kan låne penge ved at sammenligne lån, og derved finde det bedste og billigste alternativ.