Accessories til mænd er in igen

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Accessories er ikke længere noget, som kun kvinder går med. I det 21. århundrede er smykker som ringe, ure og halskæder også blevet en essentiel del af en mændenes garderobe. Dog er det ikke alle, som er 100% komfortable med at over-accessories, og derfor holder de sig til det simple - og det er naturligvis helt i orden  Men der er heller ingenting galt i, at ville iklæde sig med lidt bling-bling.

Smykker gennem tiden

For 50 år siden var smykker til mænd et stort no-go, men hvis vi går længere tilbage i tiden, så ser vi, hvordan samtlige mænd prydede sig med luksuriøse smykker. Accessories som halskæder, ringe og armbånd til mænd har været en on and off trend i flere hundrede år, men nu i dag er det altså in.

Hvis du gerne vil med på modebølgen, så skal du også til at accessorise. Du skal ikke være bange for at klæde dig i lidt ekstra guld og sølv. Bybilledet er fyldt med mænd, som flasher deres nye flotte smykker.

Uret er en tidsløs accessory

Det er blevet langt mere normalt at se mænd gå med smykker og ærligt talt, hvorfor skulle man ikke kunne gøre det? En klassiker inden for accessories er de flotte store ure, som pryder et hvert håndled noget så fornemt. 

Køb for eksempel et fornemt Patek Philippe ur, som passer perfekt til både hverdag og fest. Et armbåndsur fra Patek Philippe er en af de flotteste og tidsløse ure, som du kan finde på markedet lige nu. Selvom det koster lidt ekstra, så er uret en fantastisk god investering. 

Pryd dig selv uden at blive for flashy

Mange mænd bevæger sig væk fra accessories af frygt for at se lige lovlig flashy ud. Mange kvinder går for eksempel med store guldringe, hoops i ørene og masser af forgyldte halskæder. Accessories trækker opmærksomhed og blikfang, men det behøver ikke blive overdrevent.

Med en fed halskæde, et armbåndsur og måske en diskret ring, så kan du elevere dit outfit uden at se alt for flashy ud. Det gør ikke noget, at der er lidt bling-bling på fingrene eller omkring halsen. Mange gange er acccessories det som gør, at vore outfit går fra hverdagsagtig til flot og fancy. 

 

Dagens Gossip