Bange for at du ikke kan få børn? Nu kan du med 97% nøjagtighed teste dit sædtal i hjemmet

webmaster

358 uger siden

|

01/09/2017
Undersøgelser viser gang på gang, at fertiliteten falder blandt danske mænd, hvilket udgør et reelt problem for mange par, når de prøver at blive gravide.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

Årsagerne til manglende fertilitet og lavt sædtal er mange. Det skyldes både stråling fra elektroniske enheder samt det faktum, at gennemsnitsalderen, for hvornår vi begynder at få børn, er stigende. Dette hænger i høj grad sammen med et stigende behov for selvrealisering.

For at gøre opmærksom på denne udfordring og levere en løsning til de mange mænd, som lever i uvished om deres sædtal har den britiske producent, Babystart Ltd, netop lanceret en hjemmetest, der med 97% nøjagtighed viser dit sædtal.

Babystart™ Fertilcount vil på under 15 minutter vise, om du er en af de personer som anbefales at skulle få børn i en tidlig alder på grund af hurtigt faldende fertilitet. Det kan for mange personer være pinligt at opsøge en klinik for at få testet sit sædtal - især når der er lang udsigt til at børn bliver aktuelle. Det er dog for de fleste mænd alligevel en stor bekymring, da mange forbinder en høj livskvalitet som ældre med det at videregive sine gener og se sine børn vokse op. Køb Babystart™ Fertilcount her.

Sikkert med 97% nøjagtighed

På baggrund af en række kliniske tests garanterer Babystart™ Fertilcount 97% nøjagtighed i vurderingen af dit sædtal. Diagnosen foretages hurtigt, hvor resultaterne vises efter blot 15 minutter.

Formålet er at fremme kendskabet til sit eget sædtal, så dette element kan tages med i vurderingen om, hvornår man vil begynde at have børn. På sigt vil Babystart Ltd også forøge det gennemsnitlige sædtal og gøre opmærksom på de forhold, som kan have negativ indvirkning på samme. På den måde vil antallet af par, der oplever problemer med fertilitet, blive langt mindre end det er i dag.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Babystart™ Fertilcount netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at teste deres sædtal i hjemmet og finde ud af, om de skal skynde sig med at få børn.

En pakke indeholder to tests. Du skal blot ejakulere direkte ned i den plastikkop, der medfølger i pakken. Herefter venter du i 15 minutter, hvorefter testen kan foretages og med 97% nøjagtighed vurdere dit sædtal.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af produkter indenfor sex og sundhed. Med deres store udvalg af naturlige produkter har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Babystart™ Fertilcount her.