Bedst i test 2017: Produkter mod hårtab

webmaster

354 uger siden

|

29/09/2017
De fleste mænd vil før eller siden finde ud af, at enhver form for hårtab er dødtrist, og lad os være ærlige, at tykt og sundt hår udstråler ungdommelighed. Hårtab og hårudtynding ødelægger selvtilliden, og vi prøver at skjule det på alverdens måder.

Dagens topnyheder

Heldigvis har vi undersøgt de mest anvendte produkter mod hårtab til mænd, fordi begyndende hårtab ikke bør være slutningen på din manke - og din selvtillid for den sags skyld.

Inden vi går i dybden, så er der både gode og dårlige nyheder. Den dårlige nyhed er, at der er ingen kur mod skaldethed. Den gode nyhed er, at der er et par måder at holde dit begyndende hårtab og tynde hår fra at blive yderligere udsat for hårtab. Ifølge de hårtabsspecialister vi talte med og de kliniske undersøgelser, som vi undersøgte, så er den rigtige ernæring simpelthen den bedste metode at bekæmpe begyndende hårtab og hårudtynding på. Det gælder både for mænd og kvinder, og det virker, og så du behøver ikke en recept for at komme i gang.

Iblandt testprodukterne mod hårtab har vi en hårkur, shampoo og et kosttilskud:

Vi testede en hårkur med hovedingrediensen koffein. Der findes flere hårkure derude, som anvender koffein, hvor dette bliver markedsført som værende den aktive ingrediens mod hårtab. Normalt er koffein associeret med kaffe eller energidrik, og der er vist også en grund til, at vi ikke forbinder det med hårtab. Der findes ingen kliniske forsøg, der påpeger, at koffein har en behandlende effekt på hårtab.

Vi undersøgte en shampoo baseret på tempeltræ ekstrakt også omtalt ’Ginkgo Biloba’. Dette ekstrakt markedsføres som den aktive ingrediens, der skulle øge hårvæksten, men håret bliver ikke ernæret tilstrækkeligt ved blot at vaske det. Derudover er der tvivl om, hvorvidt ekstraktet fra dette træ kan bekæmpe hårtab.

Vi testede et kosttilskud med Biotin, Zink og Silica, som længe været bakket op af kliniske undersøgelser ved indtagelse som kosttilskud. Et overtal af kliniske forsøg påpeger, at disse hjælper mod hårtab og effektivt øger hårvæksten i hovedbunden. Det danske brand, HairLust, har udviklet en række vitaminpiller som er baseret på disse vitaminer.

Du kan købe HairLust Men piller mod hårtab i flere end 20 forhandlere i Danmark samt online her.

Hvis du tjekker din spamindbakke lige nu vil du sikkert finde - blandt de mange malware links og generøse tilbud fra nigerianske prinser - mindst et eller to tilbud på de bedste hårtabsbehandlinger. Der er en grund til, at disse tilbud har tendens til at få klik; mange mennesker mister deres hår, og det er dybt bekymrende. Ifølge undersøgelser vil to tredjedele af danske mænd opleve betydeligt hårtab, når de fylder 35 år. Ved en alder af 50 vil antallet af mænd med betydeligt hårtab ramme svimlende 85%. Og det er ikke kun mænd som lider. Selvom de fleste artikler har tendens til at forbinde hårtab med mænd, så oplever op til 40% af alle danske kvinder et hårtabsforløb gennem deres liv – ofte forbundet med graviditet og amning. Læs meget mere i denne artikel om hårtab og piller mod hårtab i linket.