Betaler du for meget for din A-kasse? Spar op til 4.800 kr. om året ved at læse med her

webmaster

356 uger siden

|

12/09/2017
Sponsoreret indhold
Biligere a-kasse
Foto: Shutterstock
A-kasse er forkortelse for arbejdsløshedskasse og er den forsikring, som skal træde til og hjælpe dig, hvis du bliver arbejdsløs.

Dagens topnyheder

Langt de fleste betaler alt for meget for deres A-kasse og i denne artikel kan du læse, hvilken A-kasse som du skal skifte til, hvis du gerne vil spare op til 4.800 kr. som mange andre danskere.

Hvilken pris er den billigste?

De fleste vælger A-kasse på baggrund af fagforeningen og det faktum, at den er specialiseret i en specifik branche. Mange er dog ikke klar over, at langt de fleste A-kasser sagtens kan tilmeldes uden at være i en specifik branche. Derfor kan du med fordel se på prisen når du overvejer valg af A-kasse.

Når du melder dig ind i en A-kasse svinger de laveste priser mellem 450 kr. til 500 kr. om måneden. Når der kun er få kroners forskel, kan det dog være en fordel også at se på de nuværende kunders tilbagemeldinger. Trustpilot giver en fantastisk mulighed for at se medlemmernes reelle feedback og du kan med fordel tage deres vurdering med i betragtning når der skal vælges A-kasse.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er medlem af en A-kasse?

Hvis du er på arbejdsmarkedet, er det utrolig vigtigt, at du er medlem af en A-kasse. Det skyldes, at en arbejdsløshedsforsikring giver dig mulighed for at få op mod 80% af din løn i tilfælde af, at du mister dit job. Hvis ikke du er medlem, får du ingen understøttelse ved arbejdsløshed og kan ende i en situation med presset jobsøgning. Arbejdsløse er i gennemsnit 6 måneder om at finde et nyt job.

Hvilken A-kasse skal jeg vælge?

Er du på nuværende tidspunkt ikke medlem af en A-kasse eller er interesseret i om du kan spare penge på at skifte? I så fald kan du med fordel tage et kig på følgende A-kasser:

Krifa
Krifa er Danmarks største uafhængige A-kasse og reklamerer med, at de er op til 4.800 kr. billigere end andre A-kasser. Tilmed har de høj tilfredshed og tilbyder gratis jobsøgning, så du hurtigt kan komme videre. Derudover tilbyder de medlemskab af fagforening for kun 39 kr. per måned, hvilket er en af de absolut billigste priser på markedet. Læs mere om Krifa her.

Pris: 476 kr. per måned
Fordele: Danmarks største uafhængige A-kasse & blandt Danmarks billigste
Tilmeld dig Krifa her

Frie funktionærer
Frie funktionærer differentierer sig fra alle andre A-kasser ved at have den højeste rating på trustpilot med 9,1 stjerner. Det viser med andre ord det højeste tilfredshed blandt alle A-kasser, så kan være sikker på en god oplevelse her. Medlemskab af fagforeningen er en smule dyrere sammenlignet med Krifa og koster 69 kr. per måned. Læs mere om Frie funktionærer her.

Pris: 468 kr. per måned

Fordele: Højeste tilfredshed på trustpilot & blandt Danmarks billigste

Tilmeld dig Frie funktionærer her

ASE
Iværksætteri og det at starte sin egen virksomhed er efterhånden ved at blive mere og mere populært. ASE er en A-kasse, der har specialiseret sig i at yde den bedste støtte til personer med egen virksomhed. Derudover tilbydes også en række af kompetente kurser med det formål at styrke din professionelle profil. Læs mere om ASE her.

Pris: 554 kr. per måned
Fordele: Egnet til selvstændige

Tilmeld dig ASE her.

Kom godt videre

A-kassen er den forsikring, der skal få din økonomi til at hænge sammen i tilfælde af arbejdsløshed. Du kan dog med fordel overveje din strategi, hvis du en dag mister dit job. På den måde er du bedre forberedt til hurtigere at komme videre og vende tilbage til en fuld månedsløn. Risikoen er reel og en undersøgelse fra Djøf viser, at hver anden dansker har prøvet at blive fyret og hver fjerde dansker har prøvet det flere gange. Læs om hjælp til jobsøgning hos Krifa her.