Casper Ravn-Sørensen: Sådan investerer jeg i virksomheder, der vinder

28/03/2017 10:30

PA

Sponsoreret indhold

Mest læste i dag

I en ung alder fik Casper Ravn-Sørensen succes med at bygge onlinevirksomheder, der i dag skaber millioner af kroner i profit hvert år. For ham er det et spørgsmål om passion og om at give tilbage til unge, der står samme sted som han gjorde for 12 år siden.

Arbejder du hårdt på den gode idé, der kan blive til mere end en god idé, har du med det samme Casper Ravn-Sørensens interesse.

Efter at have bygget en række succesfulde virksomheder inden for e-handel, online markedsføring og den finansielle sektor, leder iværksætteren efter de rigtige talenter og teams, der med investering, viden og godt netværk kan skabe vækst internationalt.

»Senest har jeg investeret i et fantastiske team bag webshoppen Cleanskin.dk. Vi har investeret ca. en million kroner, der sammen med vores netværk inden for vareindkøb har gjort at butikken har kunnet købe et stort varelager og skære 25 procent i prisen på indkøb,« siger Casper Ravn-Sørensen. Cleanskin.dk omsætter allerede for over 5 millioner kroner årligt, er profitabel og har en opadgående vækstkurve - og planer om international ekspansion.

»Synergien mellem Caspers erfaring og netværk anser vi som et 100 procent match i forhold til vores behov,« udtaler direktør Christian Leth fra Cleanskin.dk.
 

Hvis du ligger inde med en idé eller en eksisterende forretning ligesom Cleanskin.dk, så er det måske dig som Casper Ravn-Sørensen gerne vil høre fra.

Her er de ting, som han hæfter sig ved, når han skal træffe beslutning om at investere i en virksomhed:

●Der skal være det rigtige team - med kompetencer, der supplerer hinanden.

●Man skal være villig til at arbejde perioder med lav eller ingen løn.

●Er man ung, skal man give afkald på meget af det, ens kammerater laver i weekenden. Man løser opgaverne også når andre holder fri. Man skal så at sige ‘ville leve for at arbejde frem for at arbejde for at leve’.

●Dit koncept eller forretning skal have muligheder for at blive internationalt.

●Du skal have bevist, at du kan tjene penge - og lave profit.

●Det er ligegyldig om din virksomhed er på Vesterbro eller i Vesthimmerland. Har du drivet, er geografi ikke en forhindring.

Har du et projekt, kan du ansøge direkte på dotcom-capital.com eller læse videre om Casper Ravn-Sørensen på hans blog. Her er du velkommen til at stille spørgsmål direkte til ham.