Del din mening og tjen op til 35 kroner hver gang du svarer

Hvordan skal produkter og serviceydelser se ud i din hverdag? Du har sikkert en holdning, og hvis du deler den kan du samtidig blive betalt for dine svar.

Når virksomheder og det offentlige skal tilpasse produkter og ydelser, er feedback fra et udsnit af befolkningen ekstremt vigtigt.

Du har muligheden for at være en del af dem, der kan påvirke beslutningerne. Som gratis medlem af MetroOpinion.com/dk får du mellem 5 og 35 kroner hver gang, du svarer på en undersøgelse.

Du kan blive medlem ved at klikke her og udfylde registreringsformularen.

Pengene kan du få udbetalt til Paypal eller som gavekort til en række butikker, som M atas, H&M, Magasin, Nordisk Film Biografer og mange andre. Du bestemmer, hvordan du vil have pengene og hvad du vil bruge dem på.

Hvorfor er dine svar vigtige, at nogen vil betale for dem?

Når du åbner en hvilken som helst avis, læser nyheder på internettet eller ser tv - er nyheder og historier med baggrund i undersøgelser. Din holdning bliver en stemme i debatten om, hvor Danmark skal bevæge sig hen - lige fra hvilke varer, der skal være i dit lokale supermarked til hvordan den offentlige transport skal indrettes til hvilke politiske partier, der får medvind i meningsmålinger.

Klik her for at registrere dig som gratis medlem af MetroOpinion.com og begynd med at tjene penge på at svare på spørgeskemaer i dag. 

 

Dagens Gossip