Den perfekte julegave: Køb årets familiespil nu

Årets familiespil er klar. BIOTOPIA har taget anmeldere med storm, og det er den perfekte gave.

I BIOTOPIA er spillerne sommerfuglentusiaster, der anlægger blomsterhaver for at tiltrække smukke sommerfugle og derved samle point. Køb spillet her.

Spillet har fået flotte anmeldelser og spilles flittigt landet over. Det kan spilles fra otte år og opefter og er supersjovt for hele familien.

Spillet består af 105 kort. 100 specielle spillekort og 5 missionskort. Spillet spilles over en række runder, hvor spillerne konkurrerer om at få flest point. Spillerne får point ved at spille sommerfuglkort fra deres hænder og ved at udføre missioner.

Den sidste runde spilles, når en spiller har scoret mindst 15 point. Runden spilles til afslutning, og spilleren med flest point vinder spillet.

I BIOTOPIA kan kort spilles på to måder enten med bagsiden op som en blomst eller med forsiden opad som enten en sommerfugl, et bio-kort eller en dobbelt blomst afhængigt af korttypen. En vigtig del af spillet er at vælge, hvilke kort der skal spilles med billedsiden opad, og hvilke der skal spilles som blomster.

KØB SPILLET HER