E-cigaretter har taget verden med storm

Foto: Shutterstock

Annoncør betalt indhold

E-cigaretternes popularitet er kun vokset med tiden, og det er ikke uden grund. E-cigaretter giver dig nye muligheder når det kommer til rygning. Der er mulighed for at vælge alle mulig slags smage, som giver dig en fantastisk smagsoplevelse, og samtidigt kan du også selv vælge hvordan din e-cigaret skal se ud, da du frit kan vælge designet. Udover eget design, har du også mulighed for at vælge forskellige mærker; du kan vælge imellem: Aspire, Efest, Eleaf, FreeMax, GeekVape, iJoy, Innokin, Joytech mm. Og ikke nok med det! Med e-cigaretter skal du ikke bekymre dig om at blive afhængig. Den e-væske du køber med din e-cigaret, kan fås både med og uden nikotin; det afhænger alt sammen af din personlige smag.

Apropos personlig smag, er det også yderst vigtigt at du, (som e-cigaret begynder) sætter dig godt ind i hvad e-cigaretter er, hvilket tilbehør der er til, og hvad e-cigaretter indeholder. Her hos Easy to smoke har vi heldigvis et stort udvalg, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den rigtige type e-cigaret.  

Man kan roligt sige at e-cigaretter er et bedre alternativ når det kommer til gammeldags rygning.

Hos Easy to smoke har vi et bredt udvalg af varer og tilbyder kun e-cigaretter og tilbehør som er i topkvalitet; Derudover tilbyder vi også vores kunder det nyeste og det bedste der kan findes på e-cigaretmarkedet, og vi holder os altid opdateret på trends.    

E-cigaret i 2021

De bedste e-cigaretter på markedet

Vaptio Razor kit

Vapito Razor er ikke officielt blevet kåret som den bedste e-cigaret på markedet, men alligevel har den formået at gøre et imponerende indtryk på e-cigaretmarkedet. Vapito Razor har bl.a. modtaget ros pga. sit poder system

 • Vapito Razor er blevet omtalt til, at have et af de bedste poder systemer i 2021.
 • Hvis man er en kræsen e-cigaret ryger, er vapito razor et godt produkt at anvende.
 • Vapito Razor systemet en indeholder pre-heat funktion, en batteri-indikator, og en aktiveringsknap.
 • Et Vapito Razor kit består af: en brugermanual, to Razor 0.8Ω - 2 ml pods, en Vaptio Razor Device, et USB-C kabel og et Indbygget batteri (550 mAh).
 • Vapito Razor kan fås i flere forskellige farver som f.eks. grøn, sort, rød og blå.
 • Vapito Razor er designet til at have på sig over alt (for det meste i lommen).
 • Hver eneste Vapito Razor har en aktiveringsknap, som aktiverer e-cigaretten, ved at trykke på den tre gange.
 • Aktiveringsknappen er omringet af et fiks LED lys; dette lys informerer dig om batteriets levetid, og om hvornår du skal oplade din e-cigaret.
 • Vapito Razor batteriet er i stand til at holde i op til 3 dage; dvs. når det gælder normalt forbrug.
 • Vapito Razor er meget nem at oplade, og USB-C porten kan findes i bunden på e-cigaretten.
 • Vapito Razor kan oplades hvor som helst, endda på et træbord.
 • Så snart at du har fyldt e-cigaretten med e-væske, kan den ikke åbnes igen; på den måde skal du ikke være bekymret for at e-væsken løber ud, og ødelægger e-cigaretten.

 JoyeTech eGo AIO

AIO er en forkortelse af ”All in One”, hvilket er præcis det du kan forvente, hvis du vælger denne e-cigaret. Denne e-cigaret kommer fra det meget populære mærke JoyeTech, og er et fremragende produkt til dig som hovedsageligt går op i sikkerhed. Ego AIO er en klar favorit, samt også den bedste e-cigaret på markedet. Derudover egner eGo AIO sig også til e-cigaret begyndere, men også lige så godt til erfarne rygere. Så kort sagt er eGo AIO anvendelig for alle type rygere.  

 • Den populære eGo AIO e-cigaret pakke består af: en manual, et garantibevis, en JoyeTech BF 0.6 ohm coil, samt en eGo AIO e-cigaret.
 • En eGo AIO tank er på ca. 2 ml.
 • eGo AIO e-cigaretten indeholder et 1700 mah batteri, som fungerer fortrinligt sammen med Cubis BF coils/brændere.
 • Når det kommer til eGo AIO, anbefales det at man anvender et 70PG/VG eller en 50PG/VG e-væske.
 • En eGo AIO sørger for at du får en god og simpel betjening, som uden tvivl tilfredsstiller dine behov.
 • EGo AIO kån fås i masser farver, bl.a. krom, stål, rød, sort, blå, guld og lilla.
 • EGo AIO er udstyret med justerbare farveskift, og her du man vælge imellem indigo, lilla, grøn, rød og blå.
 • Hvis du har børn, skal du ikke være bekymret. EGo AIO er udstyret med en børnesikring, som garanterer, at intet barn kan anvende den.

Eleaf iJust 3

Denne e-cigaret sørger i den grad for at du får noget får pengene. IJust 3 er blevet fremstillet med flere forskellige farvestrålende variationer; sammen med Ello Duro, bliver det til en perfekt blanding, som giver dig en lækker og smagfuld dampoplevelse.

En Eleaf Ijust 3 indeholder: en 3000 mAh batteri, en Eleaf Ello Duro tank med præinstalleret 0.15 ohm HW-M coil/brænder, en brugermanual, en USB-kabel og en HW-N 0.2 ohm coil/brænder.
 

E-cigaret startpakke
 

Der er mange ting du skal være opmærksom på, når du køber din første e-cigaret startpakke. E-cigaret startpakker indeholder typisk en clear-omizer/tank, samt et batteri.

 • Batteriet er en af de vigtigste komponenter i e-cigaretten. Den afgør hvor meget der kan dampes på en fuld opladning. Derudover beslutter den også hvor meget power (dvs. kræfter), der skal levers til selve tanken i din e-cigaret.
 • Der findes forskellige batterier man kan anvende til sin e-cigaret, som tilbyder noget forskelligt. Det ene batteri yder variabel volt (som er regulérbart), mens det andet yder et stabilt output (som ikke er regulérbart)
 • Når det kommer til dampoplevelsen, er det yderst vigtigt at tanken er intakt; samtidigt er det også i selve tanken, hvor dampen bliver udviklet i din e-cigaret.
 • Derudover er det også yderst vigtigt at en hver tank tilpasser person individuelt, da det er hele grundlaget for dampoplevelsen, samt e-cigarettens funktion.
 • Alle e-cigaret startpakker indeholder en oplader, som har til formål at oplade din e-smøg, når den er løbet tør for strøm.
 • De mest kendte og populære e-cigaret producenter er indtil videre: SMOK, Aspire, Eleaf, Joyetech og Innokin. Men dette er ikke ensbetydende med at der ikke findes andre e-smøgs producenter, som producerer velfungerende e-smøger.
 • Det er ikke alle der har behov for e-cigaret startpakker, og nogle kaster sig ud i noget mere avanceret udstyr.
 • Størrelsen af tanken afgør hvor meget e-væske den kan indeholde. Jo større tanken er, desto mere e-væske kan den indeholde.
 • I Danmark siger lovgivningen på tank af e-smøger, til maximalt at må indeholde 2 ml.
 • Det bedste tip du kan få er dette: køb en tank, hvor coilen/brænderen kan udskiftes, derudover er det også vigtigt at du undgår begyndertanker som f.eks. CE4, fordi så skal hele tanken skiftes ud.
 • Prisen på en standard tank er på min. 40-50 kr; derefter bliver det mere dyrt.
 • Som udgangspunkt passer alle slags tanke til alle slags batterier, men der er forskel på hvor godt det enkelte batteri kan bruges på en tank.
 • Små tanke passer allerbedst til de små batterier, (dvs. imellem 650 – 1650 mAh).
 • Dette er med eller uden variabel volt.  
 • Når det kommer til de større batterier og/eller Mods, er det nødvendigt at have en større tank.
 • Hvis du er interesseret i at afprøve Sub-Ohm, så kræver det at batteriet skal kunne arbejde med Ohm-modstande, som er mindre end 1,0 Ohm.
 • Det er yderst vigtigt at vælge et batteri, som kan give en smule mere watt.
 • Der er flere slags forskellige Sub-Ohm tanke. F.eks. Atlantis EVO Tank, RDA Tanke, Eleaf Tanke og Joyetech Tanke.
    
  • Aspire Atlantis EVO Tank

Tanken er blevet produceret med dobbelt viklet coil/brænder, og derudover er vattet i coilen placeret en smule lavere, hvilket er med til at forbedre gennemstrømningen af e-væsken i tanken. Denne tank kan fås i både 0,4 og 0,5 ohm. Hvis du er en fan af e-cigaretter som er blevet fremstillet med flotte designs, samt topkvalitet, er Aspire Atlantis EVO-e-cigaretten helt sikkert det rette valg for dig.
Denne tanke opfylder alle dine behov, når det kommer til at få den perfekte dampoplevelse.
Det er enkelt og nemt at påfylde e-væske i e-cigarettens tank; du skal blot skrue låget af som det eneste.

 • RDA Tanke

Disse tanke kan bruges med selvbyggede coils til din e-cigaret. Det store udvalg af tanke, giver dig rig mulighed for at anvende hjemmeviklet coils/brændere, men denne teknik RBA, (rebuildable)-teknikken er dog ikke særligt udbredt, siden at det er en ret ny metode på e-cigaretmarkedet. Der er mange forskellige e-cigaretproducenter som tilbyder bøde færdiglavede sæt med både batterier, samt RBA-tanke.

RBA er atomizer systemer som anvendes til byg-selv. Forkortelsen RBA stor for ReBuildable Atomizers. Udover dette findes der også mange forskellige slags RBA. Den ene er RDA - Rebuildable Dripping Atomizer. Denne tank kaldes oftest på dansk en dripper. En dripper er en enkelt tank, som desværre ikke kan have så meget e-væske i sig. Derfor er det vigtigt at væge og coil dryppes i manuelt med væske jævnligt, for at væge ikke skal udtørre, og for at du kan være i stand til at suge væsken ud af tanken.

Dvs. at du fylder tanken med e-væsken imens du ryger, i stedet for at tømme den, og fylde den op når den er tom. Når du anvender en dripper, kan du dryppe ca. 10 dråber e-væske i coilen. (det afhænger af hvilken model du benytter dig af), og derudover er det også vigtigt at du sørger for at selve vægen sidder direkte i selve væsken, for at få den bedste ryge oplevelse. Derudover det muligt at suge damp 6-10 gange imellem hver påfyldning på din e-cigaret. Dette er den nemmeste løsning for byg-selv-folket, siden at en dripper er meget nemmere at sætte op, end en normal tank.
Det kan muligvis være besværligt at sætte op til at starte med, men til gengæld får du en fantastisk og fyldig smagsoplevelse fra din e-cigaret.

En RDA er oftest mindre, end de andre atomizere; hvilket betyder at, der ikke er særlig langt til at dampen bliver dannet, og efterfølgende kan inhaleres. Det er en af de egenskaber der gør at, der bliver skabt en meget dyb, fyldig, og velsmagende aroma i din e-cigaret.

Dette gør så også at, erfarne dampere og rygere bl.a. vælger denne lidt svære måde at ryge og dampe på. Ud over el-cigarettens smag, har RDA-tanke også, et airflow som du selv kan justere efter behov. Dette lader dig som ryger bestemme mængden af den luft du har brug for, hvilket også påvirker mængden af damp. Brugen af RDA kræver stor erfaring som ryger og damper.
 

 • Eleaf Tanke

               Eleaf tanke har fokus på teknik og effekt. Hvilket gør e-cigaretten mere effektiv.
               E-cigaretbrandet  Eleaf er kendt iblandt rygere hvilket skyldes dens design og fokus på sikkerhed.

 • Joyetech Tank

               Her er endnu en e-cigaret tank som du selv kan bygge op fra bunden. Denne e-cigaret tank beregnet til nybegyndere, såvel som rutinerede og erfarne rygere og dampere. Kan også justeres efter behov.