Findes der virkelig en mirakelkur mod hårtab? Få svaret her

Foto: Hairlust

Er du en af dem, som har modtaget e-mails på gebrokkent engelsk, som tilbyder den nyeste mirakelkur mod hårtab for næsten ingen penge eller måske gratis? Afsendernavn plejer at være lidt suspekt og e-mailen er højst sandsynligt endt i spam.

Findes der så virkelig en mirakelkur?
Det korte svar er; nej. Der findes ikke en operation eller et produkt, som fra den ene dag til den anden gør, at du får dine tabte hår tilbage. Dog skal det siges, at der findes produkter, som rent faktisk hjælper dig godt på vej, som er værd at investere i. Det er videnskabeligt bevist, at visse vitaminer, mineraler og næringsstoffer i speciel sammensætning kan påvirke hårvæksten ved at fremskynde hårets naturlige vækstprocesser.

Så hvad skal man købe?
Du skal i hvert fald ikke købe noget, som du har læst om i din spam indbakke skrevet på gebrokkent engelsk. Du skal kigge efter danske produkter for at sikre dig kvalitet og lovlige produkter. En dansk virksomhed som forsker og udvikler hårtab produkter er HairLust. De beskæftiger sig hovedsagligt med kosttilskud, som har været omtalt og anerkendt af eksperter inden for faget. Du har sikkert hørt om HairLust fra de danske magasiner eller på internettet.

Køb HairLust her.

Det kan godt være, at kosttilskud ikke er mirakelprodukter, men det er tæt på. Du skal dagligt spise dem og gerne i 1-3 måneder, og så vil du opleve et sundere, tykkere og længere hår. Taget i betragtning hvor mange år du skal gå med et tyndt og kedeligt hår, så er det altså ikke længe du skal vente før, at kosttilskuddet hjælper. Du kan købe HairLust produkterne til både mænd og kvinder i hele Danmark i forskellige butikker og i alle online helsebutikker. 

Det er ikke uden grund, at disse spam e-mails forsøger at snyde sig til dine bank oplysninger ved at røre på sådan et følsomt og almindeligt problem, nemlig hårtab. Næsten alle vil blive udsat for hårtab, både mænd og kvinder i alle aldre før eller siden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip