Manger du stadig gaven til kæresten? Her er 3 gode julegaveideer

Julen nærmer sig med hastige skridt og du har måske stadig ikke fundet gaven til kæresten eller synes lige du mangler én enkelt gave mere eller to før du er tilfreds med juleindkøbet i år.  Derfor har vi herunder samlet 3 gode ideer til kæresten som vi mener er perfekt til jul.

 

L’AMOURBOX - Den lidt frække gaveide til kæresten

Et helt nyt koncept åbnedede tidligere i december L’AMOURBOX og det kan meget vel være det perfekte valg, hvis du er træt af at give tøj og smykker, men omvendt ikke gider en praktisk og lidt kedelig gave.

L’AMOURBOX er nemlig et helt nyt og lidt frækt koncept, der leverer kærlighed og erotik i en lille fræk boks hver 2. måned til kun 199 DKK inklusiv alt og uden binding. L’AMOURBOX indeholder 5-7 produkter til en værdi på min. 700 kr. og i boksen finder du alt fra massageolie, lingeri, lækre cremer og erotisk legetøj. Vi er forelsket i L’AMOURBOX, men måske den ikke skal under juletræet og åbnes foran familien!

Læs mere om Lamourbox her!

 

Furbazaar - Et sikkert valg til hende

Kvinder elsker en flot pels og det er oplagt i de kolde måneder, hvor en kedelig og trist vinterjakke nemt kan blive udskiftet med en flot og elegant pels uden det behøves at koste en formue.

Hos Furbazaar.dk har man nærmest alt med pels. Jakker, frakker, veste, ponchoer og meget mere og bare rolig du kan nemt få hjælp eller købe et gavekort til det hvis du er tvivl om hvor du skal starte. Vi er ret vilde med Furbazaar for pels kan virkelig se godt ud og de fleste kvinder elsker pels.

Læs mere om Furbazaar.dk her!

 

Du Glemmer Det Aldrig – Til kæresten der har alt

De fleste af os har bare alt og så er en oplevelse helt oplagt som julegave. Fx spaophold, vinsmagning, madkursus eller mere end 300 andre aktiviteter som du kan vælge i mellem hos DuGlemmerDetAldrig.

Vi synes, at DuGlemmerDetAldrig er en super god ide, hvis du gerne vil give en oplevelse som man fx kan dele med kæresten. Det kan jo være at der ikke var meget tid til ferie og hygge i 2017 og hvorfor så ikke give et spaophold, hvor i kan hygge jer sammen i det nye år.

Læs mere om duglemmerdetaldrig.dk her!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip