Revolutionerende opfindelse: Skjul din dobbelthage uden kirurgi

Vi kender det alle sammen. Den smule løse hud på halsen som rammer så utroligt mange danskere kan få dig til at fremstå meget mere utiltrækkende end hvad godt er.

Denne artikel indeholder affiliate links.

For at komme dette almindelige problem til livs, opfandt et par innovatører fra London et serum som de senere patenterede som Skintronics®. Dette serum, blev sammensat med mere traditionelle opstrammende, naturlige ingredienser og blev til sidst til produktet ChinUp Mask som du kan købe her.

2-3 cm på 30 minutter

ChinUp masken lover at den på 30 minutter kan fjerne 2-3 cm af din løse hud under hagen og er producenten bag masken er så sikre på effekten af deres produkt at de inkluderer et gratis målebånd sammen med alle maskerne, så du nemt selv kan måle resultatet.

Vi ved godt at det kan lyde helt ude i hampen at en maske skulle kunne fjerne din dobbelthage på 30 minutter, men den er altså god nok. Det er dog vigtigt at lægge mærke til at effekten ikke er permanent, men varer ifølge producenten 3-5 dage.

Det er altså en perfekt løsning hvis du har en speciel anledning på vej eller du bare gerne vil have et par dage hvor du ser ekstra godt ud på arbejde.

Masken kan bruges hver dag, så med det samme du begynder at se resultaterne fortage sig kan du bruge den igen.

Hvis du stadig ikke er overbevist om effekten, kan du bare tage et kig på videoen i toppen af artiklen hvor man virkelig kan se en kundes dobbelthage forsvinde.

Sikkert og naturligt

Skintronics® serummet er et effektivt serum, som takket være de aktive ingredienser i serummet kan gå ind og reducere mængden af løs hud på halsen og hagen, mens den samtidig forme din hals og hage.

Videnskaben i serummet der ligger bag ChinUp Mask er 100% baseret på naturlige ingredienser. Det betyder at man kan vide sig helt sikker på at der ingen uønskede og potentielt skadelige bivirkninger er ved at bruge masken.

Endeligt ankommet i Danmark

ChinUp Mask har været et kæmpe hit på internettet i 2017, men indtil nu har det ikke været muligt at få det hos en dansk webshop. Det er der dog blevet ændret på, da man nu kan få det til en god pris hos leluna.dk.

Du kan læse mere om ChinUp Mask hos Lé Luna og købe den her.

 

Dagens Gossip