E-sport i voldsom vækst – danske sportsklubber er med på bølgen

Forbi er dagene, hvor det at spille computer var et tidsfordriv uden fremtid, men med masser af cola ved siden af tasteturet og utilfredse forældre, der krævede mindre tid foran skærmen. Interessen for e-sport er nemlig eksploderet i sådan en grad, at selv traditionelle sportsklubber nu opkøber hold og spillere for at være med på bølgen.

Først var det fodboldklubben OB, der skrev kontrakt med en FIFA-spiller, som skulle repræsentere fynboerne. Så startede FCK på deres helt store satsning med Counterstrike-holdet North, som nu spiller med i verdens største turneringer. Senest er også Brøndby hoppet med på bølgen i februar ved at starte et nyt FIFA-hold op med direkte støtte fra Arbejdernes Landsbank.

Og man forstår fodboldklubberne. Industrien har nemlig haft en fantastisk udvikling i specielt 2015 2016, således at 2017 forventes at blive året, hvor hele industrien overstiger en samlet værdi på $1 billion.

Det er også noget, som bookmakerne for længst har fået øjnene op for. Således rapporterer spiludbyderne en efter en og voldsom vækst i interessen for at oddse på e-sport.

Faktisk begynder spiludbydere også at streame den virtuelle sport, ligesom de allerede viser de store fodboldkampe i dag.

Hvem bliver den næste danske klub, der hopper med på milliard-industrien?

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip