Er du klar til den vildeste motorsport?

Enduro Racing er et hårdt motorcykelløb gennem mudder og skiftende terræn. Er du godt forberedt på terrænet og har fået nok mad og vand med, bliver det dog langt nemmere for dig at klare løbet.

Sponsoreret indhold

Er du klar på at køre igennem en hvilken som helst form for terræn en hel dag? Til at blive dænget til med mudder, mens du holder tungen lige i munden for at få motorcyklen fremad? Så er Enduro Racing helt sikkert noget for dig. Motorsporten, der tidligere blev set som en ekstremt hård disciplin for de få, er nu ved at blive mere og mere populær. Så populær, at det er en god ide at tilmelde dig i god tid, hvis du vil være sikker på at kunne deltage i et løb.

Din tilmelding til løbet er også med til at bestemme, hvornår du må køre. Hvis du gerne vil køre som en af de forreste, er det derfor også en fordel for dig, at du tilmelder dig i god tid. Rytterne bliver typisk sendt af sted fire eller fem af gangen med et minuts mellemrum. Jo tidligere du tilmelder dig, jo lavere et minutnummer får du og kan derfor starte tidligere.

Sådan forbereder du dig til Enduro Racing

Hvis du har bestemt dig for at køre Enduro Racing enten i Danmark eller i udlandet, kan det måske være svært for dig at vide, hvor du skal ende, og hvor du skal begynde dine forberedelser til racet.

Når du skal køre race, er det altid en god ide, at du finder ud af noget om terrænet i forvejen. Bor du så tæt på, at du har mulighed for at tjekke terrænet ud på forhånd, kan du gøre det. Ellers kan det være en god ide at kontakte en lokal og høre dem, hvad du skal være opmærksom på. Ofte vil de gerne dele ud af deres viden og erfaring.

Du behøver typisk ikke at gøre en masse ved din motorcykel for at blive klar. Hvis du sørger for, at udstødningen og gnistslukkeren er i orden, er du typisk klar til at køre. Læs mere om Enduro Racing og få en ide om, hvad du skal forberede dig på, her.

Det skal du have med at spise og drikke

Det er hårdt at sidde stærkt koncentreret i mange timer på motorcyklen til et race. Du kommer til at forbrænde rigtig mange kalorier i løbet af sådan en dag. Det er derfor en god ide, at du har forberedt dig i forhold til mad og drikke hjemmefra.

Sørg for at have et vandsystem, som du nemt kan drikke af, når du kører, eller hurtigt tage en tår af, når du stopper. Det er med til at gøre, at du kommer til at få nok vand i løbet af dagen.

Du bør også pakke en frokost, hvor der er masser af kalorier og energi, som du kan køre på i lang tid. På den måde kan du holde koncentrationen om løbet hele vejen igennem. 

Dagens Gossip