Fodbold i TV

KC

351 uger siden

|

01/11/2017
Sport
Fodbold i TV
Her kan du se fodbold live i dag.
Elsker du at se fodbold i tv, har du brug for et overblik over, hvilke kampe og ligaer du kan følge på hvilke kanaler. Det kan du få her.

Dagens topnyheder

Det kan være lidt af en prøvelse at finde rundt i, hvilke kanaler der viser hvilke kampe, når det kommer til fodbold i tv. Herunder finder du hvilke TV-kanaler, der viser kommende fodboldkampe live i TV.

Fodbold i TV

Disse TV-kanaler viser live fodbold i dag

Der er et forholdsvist bredt udvalg af kanaler, der viser fodboldkampe, men det er ikke altid let at finde rundt i, hvem der har rettighederne til hvilke kampe.

Til at starte med er det en god idé at få overblik over, hvilke kanaler du skal fokusere på, når det gælder fodbold i tv. Her kan du se dem:

 • Kanal 5

 • 6’eren

 • Canal 9

 • Eurosport 2

 • TV2 Sport

 • TV3+

 • TV3 Max

 • TV3 Sport

 • Xee

 • ZDF

Nogle kampe bliver vist flere steder og andre bliver kun vist på en kanal. Det kommer an på, hvilke rettigheder de forskellige kanaler har købt, men de har som regel nogle nogenlunde faste områder, som de enkelte steder satser på.

Hvad fokuserer de forskellige TV-kanaler på?

Når det gælder fodbold i tv, satser nogle kanaler har mest på danske kampe, mens andre kanaler har speciale i de udenlandske ligaer og sport i dag.

Eurosport 2

Som navnet antyder, så er det en af de helt rigtige kanaler at tjekke ud, når det handler om fodbold i tv, men det er i særdeleshed kanalen Eurosport 2 som har fodbold på TV sendefladen.

Kanalen sender bl.a. direkte Bundesliga-fodbold, men du kan også se kampe fra Superligaen, Europa League samt EM-kvalifikationen og ikke mindst Nations League live hos Eurosport.

Kanal 5

Kanal 5 er en af de kanaler, der viser alle kampe i EM- og VM-kvalifikationen, som Danmark deltager i.

6'eren

På 6’eren kan du følge udvalgte kampe, hvis du vil se fodbold i tv med andre landes hold.

Canal 9

Canal 9 viser kampe fra såvel superligaen som Europa League.

TV 2 SPORT

Denne kanal har specielt fokus på danske rettigheder og ikke mindst på store events, når det handler om fodbold i tv, så er du mest til dansk fodbold, er dette en god kanal at skrive sig bag øret.

TV3+

På denne kanal kan du både følge Champions League og den danske superliga.

TV3 MAX

Topfodbold har en særlig plads på denne kanal, hvor du blandt andet. kan finde kampe fra Superligaen, Premier League og ikke mindst Champions League.

TV3 Sport

Selvom denne kanal fokuserer på de brede sportsgrene generelt, har de også rettigheder til nogle kampe fra nogle af de største fodboldligaer.

Xee

På Xee kan du om lørdagen se fodbold i tv fra den tyske Bundesliga. Xee kan du både se som almindelig tv-kanal og som streaming, men kanalen kræver, at du har abonnement hos YouSee.

ZDF

Kan du følge med på tysk, er ZDF også en god mulighed for at følge med i fodboldens verden – specielt hvis du er interesseret i den tyske Bundesliga.

Disse ligaer viser fodbold live på TV

Udover de store kampe mellem forskellige nationer, som man kan følge i for eksempel EM og VM, er der en del forskellige ligaer at følge, hvis du er til fodbold i tv. Her kan du se, hvilke:

 • Superliga

 • La Liga

 • Champions League

 • Europa League

 • Premier League

 • Bundesliga

Superliga

Vinderen af Superligaen kan med rette kalde sig Danmarksmestre i fodbold. I den danske liga kæmper 14 hold om at opnå den prestigefyldte titel. Følg de største danske klubber som FCK, Brøndby IF, FC Midtjylland, AGF, Lyngby, AC Horsens, Randers og Esbjerg.

La Liga

La liga hedder egentlig Liga Nacional de Fútbol Professional, Nationale Professionelle Fodboldliga på dansk, men kaldes blot La Liga i daglig tale. Denne liga består af 20 tophold og tæller blandt andet klubberne FC Barcelona, Real Madrid, Valencia CF, Atletico Madrid, Deportivo La Coruña og Athletic Club.

Champions League

Champions League er den mest prestigefyldte turnering på europæisk grund, og her kan du se de forskellige landes absolutte topklubber kæmpe mod hinanden.

Det betyder også indtil videre, at Danmark sjældent er med, men enkelte hold har formået at kvalificere sig til ligaen gennem tiden.

AaB gjorde det i 1995 og 2008.
Brøndby IF gjorde det i 1998.
FC Nordsjælland gjorde det i 2012
FC København har gjort det flest gange og deltog i 2006, 2010, 2013 og 2016.

De danske hold har endnu til gode at prøve at vinde.

Europa League

Denne liga var tidligere kendt som UEFA Cup og er en turnering bestående af europæiske klubhold.

Den regnes for at være mindre betydningsfuld for de europæiske klubhold end Champions League, men det betyder ikke, at den ikke står højt på listen over de prestigefyldte turneringer.

Premier League

Her kan du følge storklubberne i England deriblandt tophold som Liverpool FC, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Everton, Tottenham, Leicester, Chelsea m.fl.

Bundesliga

Her kan du de tyske hold som Bayern München, Dortmund, RB Leipzig, Schalke 04, Hoffenheim, Bayern Leverkussen, Eintracht Frankfurt.