Følg Viktor Axelsens forsvar af badminton-guldet ved Super Series

PA

359 uger siden

|

29/08/2017
Sponsoreret indhold Søndag d. 27. august vil formentlig stå som 2017s største, danske sportspræstation. Her sikrede Viktor Axelsen sig guld ved VM i badminton ved at slå Lin Dan, der anses for at være verdens bedste gennem tiderne. Nu gælder det Super Series, som er fjersportens svar på Champions League. Er du blevet ramt af badmintonfeberen? Så kan du heldigvis live streame de resterende turneringer i sæsonen på badmintontv.dk. Allerede i midten af september skal Viktor Axelsen, Chen Long og de andre stjerner dyste i både Sydkorea og Japan, inden Denmark Open markerer endnu et højdepunkt for dansk badminton som den næstestørste turnering i hele sæsonen. Takket være bet365 og andre bookmakere, der køber rettighederne, kan du følge med i sæsonens sidste seks Super Series-turneringer og ikke mindst sæsonfinalen, der finder sted midt i december i Malaysia. Det kræver blot en konto hos dem, hvor du så kan klikke ”Live billeder” og følge fjerbolden frem og tilbage. Du skal dog også have mønter stående på kontoen, før det direkte signal tænder. Modsat andre streaming-tjenester er der dog ikke fast abonnement. God fornøjelse!

Dagens topnyheder

Sponsoreret indhold

Søndag d. 27. august vil formentlig stå som 2017s største, danske sportspræstation. Her sikrede Viktor Axelsen sig guld ved VM i badminton ved at slå Lin Dan, der anses for at være verdens bedste gennem tiderne. Nu gælder det Super Series, som er fjersportens svar på Champions League.

Er du blevet ramt af badmintonfeberen? Så kan du heldigvis live streame de resterende turneringer i sæsonen på badmintontv.dk.

Allerede i midten af september skal Viktor Axelsen, Chen Long og de andre stjerner dyste i både Sydkorea og Japan, inden Denmark Open markerer endnu et højdepunkt for dansk badminton som den næstestørste turnering i hele sæsonen.

Takket være bet365 og andre bookmakere, der køber rettighederne, kan du følge med i sæsonens sidste seks Super Series-turneringer og ikke mindst sæsonfinalen, der finder sted midt i december i Malaysia. Det kræver blot en konto hos dem, hvor du så kan klikke ”Live billeder” og følge fjerbolden frem og tilbage. Du skal dog også have mønter stående på kontoen, før det direkte signal tænder.

Modsat andre streaming-tjenester er der dog ikke fast abonnement. God fornøjelse!