Folk gør grin med Bendtner efter første FCK-træning: Se videokavalkade af brændte chancer

Nicklas Bendtner havde i dag sin første træning for sin nye klub FC København, men skarpheden har han indtil videre ladet blive i Rosenborg. Tv2 Sport har filmet Bendtners træning, og den stod på mange afbrændere.

Enkelte rygter havde peget på, at Nicklas Bendtner ville skifte til FC København i løbet af sommerens transfervindue. Især da FC København fik skader til både Dame N’Doye og Jonas Wind.

FCK hentede dog andre spillere og dermed så det ikke ud til, at Nicklas Bendtner ville komme til FC København i dette vindue. Københavnerne overraskede dog alt og alle i de sidste timer, da de præsenterede den tidligere landsholdsspiller på en kontrakt, der gælder året ud.

Mange fans har dog været skeptiske omkring Bendtner-transferen, da kontrakten kun er på fire måneder, og da Bendtner ikke har spillet en fodboldkamp siden 28. april.

Læs også

DMI: Vi nærmer os frysepunktet på søndag

Dermed mangler der både kampform og skarphed fra Nicklas Bendtner, og det var tydeligt at se, da Tv2 Sport var med ved Bendtners første træning i FC København.

Tv-kanalen har lagt en 58 sekunders lang video på Facebook, hvor angriberen formår at brænde et hav af chancer tæt foran mål. Enkelte gange lykkes det Bendtner at finde vej til netmaskerne, men det er de mange brændte chancer, der får kommentarfeltet til at eksploderer.

Folk finder det nemlig hylemorsomt, at den tidligere landsholdsangriber slet ikke kan ramme målet på selv de største chancer, og de har derfor ikke mange forventninger til, at Bendtner bliver en succes i FCK.

“Der skal ikke meget til at blive spids i pse (Parken Sport & Entertainment)” lyder det fra Kim Stolt Rasmussen, mens Nick Brus Mikkelsen sarkastisk mener, at Bendtner ser skarpere ud end nogensinde før.

“Indstille sigtekornet? Det er jo det bedste, han har ramt i sin karriere,” skriver han.

Johannes Christiansen har dog store forventninger til Bendtner, og han glæder sig til, at Nicklas Bendtner har indfriet forventningerne, så han kan sidde og grine af dem, der grinte af denne video.

“Kæft jeg vil sidde med et stort smil på, når han rammer formen igen. Hvor jeg så vil tænke tilbage på dem, der grinte her. Nej han bliver ikke top top top igen, men jeg tror på, at han nok skal komme til at gøre en forskel,” lyder det således fra Johannes Christiansen.

Hvad mener du. Kan Bendtner komme tilbage på et højt niveau igen, eller er han passé?

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

 

Dagens Gossip