Golfklubber har svært ved at tiltrække og bibeholde medlemmer

Dansk Golf Union ønsker at hjælpe de danske golfklubber

Sponsoreret indhold

Undersøgelser vise, at danske golfklubber de senere år har fået sværere og sværere ved at tiltrække nye medlemmer og bibeholde dem, der allerede er medlemmer. Dansk Golf Union forsøger i disse år at undersøge, hvad årsagen til frafaldet og den faldende interesse i golfsporten skyldes. De ønsker nemlig at hjælpe de danske golfklubber med at rekruttere nye medlemmer og fastholde de gamle. De har bl.a. valgt at fokusere på fleksible medlemskaber og yngre medlemmer, som både kan være med til at fastholde og tiltrække medlemmer.

Er golfsporten gået af mode?

Golfsportens historie går rigtig lang tilbage, og er siden begyndelsen blevet varieret til forskellige udgaver, hvor bl.a. minigolf og kroket kan nævnes. Golf er en meget alsidig sport, da den kan spilles af både børn og voksne, kan udøves det meste af året og er underholdende. Golf har desuden den fordel, at man kan udvikle sig enormt meget og blive rigtig dygtig, og det er videnskabeligt bevist, at det er sundt for både børn og voksne at have en sådan hobby. Udover at være underholdende, er golfsporten også god for konditionen og velvære, da man får bevæget sig ude i naturen, og det er med til at give et frirum fra hverdagen.

Golfsporten skal være synligere og mere alsidig

En anden løsning til at få flere medlemmer og beholde de gamle kan være at gøre mere opmærksom på sporten. Det er sjældent at man hører hverken børn eller unge sige, at de går til eller dyrker golf i fritiden. De fleste børn vælger fritidssport, som er synligt for dem, såsom fodbold, svømning, dans og ridning. Hvis de danske folkeskoler gør mere opmærksom på golfsporten b.la. i idrætstimerne, kan flere børn få øjnene op for sporten. Ishøj Golf, som er beliggende i Ishøj lidt udenfor København, er en af de golfklubber, der tilbyder mange forskellige og alsidige medlemskaber, der både henvender sig til børn og voksne og har golfbaner i naturskønne omgivelser.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip