Håndboldherrerne kommer med opfordring til danskerne inden semifinale

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

De kommer med en opfordring til de mange danske håndboldfans.

Onsdag aften spillede de danske håndboldherrer en kamp, som både spillere og fans sent vil glemme.

Kampen mellem Danmark og Egypten, der endte 39-38, blev en nervepirrende omgang. Egypten havde muligheden for at lukke kampen i den ordinære spilletid. 30 sekunder før tid var værtslandet i angreb, men pludselig var de en mand for meget på banen, og det betød en udvisning, og Danmark fik bolden. Men det lykkedes ikke Danmark at få bolden ind over målstregen. Herefter fulgte forlænget spilletid, som endte uafgjort, hvilket betød straffekastkonkurrence. Med blandt andet to redninger fra Niklas Landin og mål af Lasse Svan hev Danmarks det længste strå og vandt kampen.

Mens Danmark var i gang med at spille dette drama af en kamp, fik politiet en anmeldelse om larm fra en lejlighed på Skovbrynet i Jyderup, hvor en nabo havde hørt bump og høje råb og var bekymret for, at nogen blev udsat for vold. En patrulje blev hastigt sendt til stedet, hvor de fik kontakt til en noget uforstående familie. De havde rigtigt nok hoppet og råbt højt, men det var af spænding og begejstring over håndboldkampen på TV, hvor Danmark var i kvartfinalen, skriver  Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Det har fået de danske håndboldherrer til at komme med en opfordring til de mange fans hjemme i stuerne.

“Hav en pude klar” 

Instagram har Håndboldherrerne selvfølgelig også en profil, og det er herinde, at de kommer med den sjove opfordring.

"Hej Danmark! Vi hørte en lille fugl synge om, at politiet  måtte rykke ud under kampen i går - fordi I skreg så højt. Så hermed en opfordring fra os: hav en pude klar til at dække for øjne... og mund i morgen kl. 20.30 til ca. 22.00," skriver de i opslaget, der er lagt på i går aftes på Instagram. 

Foto: Instagram @haandboldherrerne

Det er i aften klokken 20.30, at Danmark møder Spanien i semifinalen. Kampen kan ses på DR 1.