Kasper Hjulmand dybt rørt på specielt pressemøde

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Det var en bevæget landstræner, der mødte pressen.

Et nederlag til England onsdag aften sendte Danmark ud af EM-slutrunden. Torsdag vendte det danske landshold hjem igen, og her mødte de pressen på et specielt pressemøde.

Læs også

Da Danmark tabte til England, blev sjællænder millionær

Alle spillerne var til stede, og træner Kasper Hjulmand tog ordet. 

“Vi kunne godt have tænkt os at møde vores fans og befolkningen. Men det kunne ikke lade sig gøre på grund af coronaregler og sikkerhed. Så det her er vores måde at sige tak til befolkningen. Det, vi har været igennem, har været stærkt,” lød det fra landstræneren, der var tydeligt berørt og fortsatte:

“Nu begynder jeg at hyle igen. Men en stor tak til den her gruppe. Staben. Spillerne. Alle har simpelthen kæmpet,” sagde Kasper Hjulmand, før han måtte holde en kort pause. 

“Jeg synes bare, vi herfra vil sige tak til jer alle sammen og vil gerne på denne måde sige, at vi fortsætter de to ting, vi gerne vil med det her landshold. Nummer et er at vinde. Vi var tæt på, og vi var irriterede og skuffede. Vi har drømt om at tage et trofæ. Nummer to er at samle og inspirere Danmark gennem fodbolden. Vi er kommet langt,” konstaterede den danske træner i talen, der blev efterfulgt af en klapsalve fra landsholdsspillerne til de danske fans.

Kasper Schmeichel deler lykkelig nyhed

På pressemødet talte flere af spillerne med pressen, og her afslørede Kasper Schmeichel en glædelig nyhed ovenpå onsdagens skuffelse. 

“Jeg har en lille nyfødt datter derhjemme, som jeg ikke rigtig har lært at kende endnu. Der bliver dejligt at komme hjem og se mine børn og min kone. Bare være lidt sammen med familien,” fortalte han til TV 2. Sammen med sin kone Stine har Kasper Schmeichel i forvejen to børn.

Læs også

Kasper Schmeichel deler lykkelig nyhed

 

 

 

 

 

Dagens Gossip